heisenberg öneririm kanka çok ferah ve tatlı hem ferahlatıcı hem tatlıyı bi arada bulman zor olabilir ama bu tam olarak ikisinide veriyo Gizemli orman meyveleri altında yatan hafif anason ve güçlü bir mentol ile bu aroma seni başka yerlere götürecek.
hardline alabilrisin.
Cici bebe mi ilk defa duydumCici bebeli denemediysen tavsiye ederim. Çok bilinen ve çok beğenilen bir likit. Bir dönemde kullanmıştım çok güzeldi aroması.
Keşke deneyebilsemde benim elektronik likit kaçırıyodu yapış yapış oluyodu camına kadar değiştirdim çözemedim attım sonra.Cici bebe mi ilk defa duydumdenicem bu arada bende size FINDIK KREMA öneriyorum
ne demek. Afiyet olsun >baktım harbi içmeden içim ferahlandı kesin alacağım not aldım çok teşekkürler.
likit satın aldığım sitede bulamadım ama yinede teşekkürler
Ben ohm adlı siteden alıyordum. Peki attığınız site güvenlimidir bir çok şikayet görmüştüm o site hakkındane demek. Afiyet olsun >Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap< buraya bi site bıraktım dostum bakabilirsin
ilk dediğiniz ilgimi çekti notuma ekledim çok teşekkürler çilek ve süt karşımı çok iyidir.one hit wonder the man-, çilek ve süt karışımından oluşuyor ve cuttwood boss reserve- kuruyemiş bal,kraker,süt mısır gevreği var içinde
denedim kral daha geçen bitti ama tekrardan alıcam cidden böyle bir tad yok enfes bişeyCici bebeli denemediysen tavsiye ederim. Çok bilinen ve çok beğenilen bir likit. Bir dönemde kullanmıştım çok güzeldi aroması.
kesinlikle beğeneceğini düşünüyorum aroma ve tat olarak güzel kombinlemişlerBen ohm adlı siteden alıyordum. Peki attığınız site güvenlimidir bir çok şikayet görmüştüm o site hakkında
Post automatically merged:
ilk dediğiniz ilgimi çekti notuma ekledim çok teşekkürler çilek ve süt karşımı çok iyidir.
o sorun hala bendede var kullanıcı hatası diyorlar fakat ne yapıyoruz da öyle akıtıyor anlamıyorum malesef hep yanımda peçete gezidiri oldum silmek için çok sıkınıtlı bir durumKeşke deneyebilsemde benim elektronik likit kaçırıyodu yapış yapış oluyodu camına kadar değiştirdim çözemedim attım sonra.
ismi nedir acaba öyle çok sonuç çıkıyor hoacamçilekli dondurma çok güzel dostum ben kullandım baya öneririm
Senin elektroniğin markası neydi?o sorun hala bendede var kullanıcı hatası diyorlar fakat ne yapıyoruz da öyle akıtıyor anlamıyorum malesef hep yanımda peçete gezidiri oldum silmek için çok sıkınıtlı bir durum
Konu dışı fakat cihazı nereden aldın nelere dikkat ettin söyleyebilir misin? Bende almayı düşünüyorum.Smok IPX 80 elektronik sigara kullanıyorum ve güzel bir likit aroması bulmakta zorlanıyorum. Öneriniz varsa yorumlara bekliyorum. Likit tütünlü olmasın.