Üye
direk elf barlardan aslsanaSmok IPX 80 elektronik sigara kullanıyorum ve güzel bir likit aroması bulmakta zorlanıyorum. Öneriniz varsa yorumlara bekliyorum. Likit tütünlü olmasın.
direk elf barlardan aslsanaSmok IPX 80 elektronik sigara kullanıyorum ve güzel bir likit aroması bulmakta zorlanıyorum. Öneriniz varsa yorumlara bekliyorum. Likit tütünlü olmasın.
Elf barlar zarar ettirir adama o yüzden almıyorumdirek elf barlardan aslsana
Smok İPX 80Senin elektroniğin markası neydi?
Smok sitesinden aldım aldığınız siteye dikkat edin fake siteler olabiloyor ve Wallt ayarı olduğundan emin olun smok İPX 80 öneririmKonu dışı fakat cihazı nereden aldın nelere dikkat ettin söyleyebilir misin? Bende almayı düşünüyorum.
Teşekkürler dostum vaporesso düşünüyordum ama ipx 80'e de bakacağım.Smok sitesinden aldım aldığınız siteye dikkat edin fake siteler olabiloyor ve Wallt ayarı olduğundan emin olun smok İPX 80 öneririm
dostum ohm sitesinde mevcut zaten heisenbergBen ohm adlı siteden alıyordum. Peki attığınız site güvenlimidir bir çok şikayet görmüştüm o site hakkında
Post automatically merged:
vaporesso da iyi markadır fakat aldığın makinada walt ayaranın yapabildiğinden emin olTeşekkürler dostum vaporesso düşünüyordum ama ipx 80'e de bakacağım.
Tamamdır, fakat güvenebileceğim bi site bulamadım smokta 2 ay gönderim yapamıyoruz diyor diğerlerinede güvenesim gelmedi açıkcası. Nereden bulurum?vaporesso da iyi markadır fakat aldığın makinada walt ayaranın yapabildiğinden emin ol
Bu aşırı güzelheisenberg öneririm kanka çok ferah ve tatlı hem ferahlatıcı hem tatlıyı bi arada bulman zor olabilir ama bu tam olarak ikisinide veriyo Gizemli orman meyveleri altında yatan hafif anason ve güçlü bir mentol ile bu aroma seni başka yerlere götürecek.
Elf bar kötü ya yakıyor belli zamandan sonradirek elf barlardan aslsana
Fiyatları bu ara biraz kabarık diye gördümhardline alabilrisin.