Elektronik Sigara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Elektronik sigara satın alacağım fakat aklıma takılan birkaç soru var.

Kesinlikle Smoke Alien satın alacağım fakat internette fiyatları çok pahalı ve kime sorsam internette 2 kat fiyat çekerler fazla kazıklanırsın diyor.

Bir tane arkadaş İstanbul Tahtakalede çok daha ucuza bulursun dedi fakat bunların orijinal olup olmadığını nereden anlayabiliriz? Elimde patlar mı? Teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bi arkadaşım tanesi 650 tl ye 2 tane almıştı 2 side çakma çıktı bimbir sorun çıkardılar, orjinalliğe gelirsek modelden modele değişir + orjinal istiyosan parana kıyıcaksın öbür türlü elinde patlar :D

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Telegram grupları mevcut oluyor bu iş için genelde 2.el ürün oluyorlar ve sağlam oluyor alırken referanslı fazla bir kişiden almayı tercih et ama

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Elektronik sigara satın alacağım fakat aklıma takılan birkaç soru var.

Kesinlikle Smoke Alien satın alacağım fakat internette fiyatları çok pahalı ve kime sorsam internette 2 kat fiyat çekerler fazla kazıklanırsın diyor.

Bir tane arkadaş İstanbul Tahtakalede çok daha ucuza bulursun dedi fakat bunların orijinal olup olmadığını nereden anlayabiliriz? Elimde patlar mı? Teşekkürler.
al ya boşver hyat boş pompala coş :DoAJfıasphfpasf

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
genellikle orjinal oluyor ama benim kullandığım çakmlarda genellikle dılş görünüş belli ediyordu

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kaliteli birşey al bence patlama gibi olasılıkları var temiz kullanmakta önemli bu arada.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
güvenle satan yerler var onun dışında elektronik sigara yerine puff da alabilirsin daha güvenli daha ucuz olur
Post automatically merged:

s

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bilindik yerlerlerden almanı tavsiye ederim arkadaşım almıştı 2. el bitane çıkarmadığı sorun kalmadı en son çöp oldu makine dediğim gibi biraz parayı gözden çıkar temiz al tertemiz kullanırsın

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bende smoke mag 18 230w var baya kullanışlı ama tahtakale ürünlerine pek fazla güven olmuyor o yüzden internetten kapalı kutu sipariş etmek daha mantıklı

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bende smoke mag 18 230w var baya kullanışlı ama tahtakale ürünlerine pek fazla güven olmuyor o yüzden internetten kapalı kutu sipariş etmek daha mantıklı
Nereden aldığını söyleyebilir misin? Güvenilir bir yer arıyorum ama hiçbiryerde öyle gözükmüyor.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar söylediklerinizi dikkate aldım. Internetten satın alacağım. Site ve model önerir misiniz?

Üye
4 HİZMET YILI

Vaporesso Luxe 2 Almanı Tavsiye Ederim Mükemmel Alet Kullanıyorum Fiyat Performans Hiç Bi Sıkıntı Yaşamadım Aşırı Güzel​

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI

Vaporesso Luxe 2 Almanı Tavsiye Ederim Mükemmel Alet Kullanıyorum Fiyat Performans Hiç Bi Sıkıntı Yaşamadım Aşırı Güzel​

hocam bütçeme çok ağır ya
Post automatically merged:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hocam bu model nasıl önerir misiniz acaba

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
3 yıl önce 250tlye eminönünden almıştım kutu içersinden barkod çıkıyo onu okutarak anlayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar söylediklerinizi dikkate aldım. Internetten satın alacağım. Site ve model önerir misiniz?
Ben Vaporesso Revenger kullanıyoum uzun süreli kullanmak istiyorsan tavsiye edebilirim. Ama şu anda aktif olarak satan bir yer var mı bilmiyorum yaklaşık 3,5 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. İstersen nargile istersen atomizer değitirerek sigara içimi gibi kullanabilirsin. Sana tavsiyem hangi modu alırsan al, pillerini kaliteli almaya çalış.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
telegram gruplarını tercih et güzel ürün satanlar var bide çok kişili gruplardan al referans falan sor

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
knkm bende var 1k ya satın aldım ejderha gibi geziyorum elimde patlamadı patlamaması için derecesi var knkm sıcak havada 70 80 ni geçmiyorum ben çok ısnıyor makine ben böyle biliyorum yani ama tavsiyem kaçak al

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kaliteli al usta benim arkadaş aldı elinde patladı içerken sıkıntı çıkartmasın sendede
Nasıl patlıyor hocam elinde, kalem nargile falan mı aldınız? Adam 2 tane sahte ürün almış yine de patlamamış elinde seninki nasıl patlıyor anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...