Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ciğerlere aşırı zararlıdır. LİKİT'i Bir bir peçete üzerine dökün daha sonra çakmakla yakın ve koklayın normal cihazla çektiğiniz kokuyu alacaksınız fakat peçetenin ne renge dönüştüğüne iyi bakın
baktıktan sonra her içtiğinizde ciğerlerinize sinecek olan görüntüden memnun kalacaksanız içmeye devam edebilirsiniz maximum 2-3 hafta sonra öksürmeye başlarsınız
TAVSİYEM: NORMAL KURULU NARGİLE İÇMENİZDİR.
juul, puff gibi sınırlı çekim olan bar gibi vapeler var aslında, çoğu da geri doldurulabiliyor bir kaç modla. yine de tavsiyem değil ciğerleri kötü etkiliyor.
Arkadaşlar be nde elektroniğe başladım bir ara sigaranın yerini tutmadı bende. Sorduğumda sigara içimi gibi bir şeyler dediler bilginiz var mı acaba hazır topic yakalamışım sorayım dedim.
kanka elektronik sigara alıcaksan paradan kaçmamanı tavsiye ederim çakma bir şey alırsın elinde patlar hayattan soğursun başına bir dünya iş alırsın pilinide kesinlikle kaliteli al ben senelerce kullandım bunlara kesinlikle dikkat et 3 den 5 den kaçma SMOK markasından da şaşma
kanka 2. eller de saglam olabiliyor telegram gruplarında satan var aldım ben coili yanık cıktı 150 tlye yaptırdım 1klik ürünü 550 tl ye almıs oldum toplamda kullanıyorum hala