- Yasaklandı
-
Unknown
Banlı Üye
al ya boşver hyat boş pompala coşElektronik sigara satın alacağım fakat aklıma takılan birkaç soru var.
Kesinlikle Smoke Alien satın alacağım fakat internette fiyatları çok pahalı ve kime sorsam internette 2 kat fiyat çekerler fazla kazıklanırsın diyor.
Bir tane arkadaş İstanbul Tahtakalede çok daha ucuza bulursun dedi fakat bunların orijinal olup olmadığını nereden anlayabiliriz? Elimde patlar mı? Teşekkürler.
Nereden aldığını söyleyebilir misin? Güvenilir bir yer arıyorum ama hiçbiryerde öyle gözükmüyor.Bende smoke mag 18 230w var baya kullanışlı ama tahtakale ürünlerine pek fazla güven olmuyor o yüzden internetten kapalı kutu sipariş etmek daha mantıklı
hocam bütçeme çok ağır yaVaporesso Luxe 2 Almanı Tavsiye Ederim Mükemmel Alet Kullanıyorum Fiyat Performans Hiç Bi Sıkıntı Yaşamadım Aşırı Güzel
Vaporesso Luxe 2 Almanı Tavsiye Ederim Mükemmel Alet Kullanıyorum Fiyat Performans Hiç Bi Sıkıntı Yaşamadım Aşırı Güzel
Ben Vaporesso Revenger kullanıyoum uzun süreli kullanmak istiyorsan tavsiye edebilirim. Ama şu anda aktif olarak satan bir yer var mı bilmiyorum yaklaşık 3,5 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. İstersen nargile istersen atomizer değitirerek sigara içimi gibi kullanabilirsin. Sana tavsiyem hangi modu alırsan al, pillerini kaliteli almaya çalış.Arkadaşlar söylediklerinizi dikkate aldım. Internetten satın alacağım. Site ve model önerir misiniz?
Nasıl patlıyor hocam elinde, kalem nargile falan mı aldınız? Adam 2 tane sahte ürün almış yine de patlamamış elinde seninki nasıl patlıyor anlamıyorum.Kaliteli al usta benim arkadaş aldı elinde patladı içerken sıkıntı çıkartmasın sendede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?