Hiç birini kullanmıyorum : DMerhaba, ben önceden normal sigara kullanıyordum. Şuan ise elektronik sigara kullanıyorum. Elektronik sigara kullanmaya başlayalı 9 ay civarı oldu. Elektronik sigaradan daha memnunum çünkü normal sigara çok pahalı aylık olarak 190 - 235 gibi bir para çıkıyordu cebimden. Ayrıca elektronik sigara nazaran normal sigaranın zararları daha fazlaydı. Bende paraya biraz kıyarak "Smok S Priv 225 W" aldım. Cihaz pahalı fakat ayda likit için cebimden ayda sadece 35-40 TL çıkıyor. Geriye cebime daha fazla para kalıyor. Kendi likitimi aldığım malzemeler ile kendim yaparsam 100 TL ye 250 ML civarı bir şey çıkıyor bu 250 ML ise de rahat olarak 7-8 ay götürür fakat kendi likitimi yapmayı bilmediğim için yanlış bir şey yaparsam hem verdiğim paraya hemde coile yazık olur. Kısaca ben normal sigaradan, Elektronik sigaraya geçtiğim için çok memnunum. Peki siz normal sigara mı ? Yoksa elektronik sigara mı kullanıyorsunuz ?
Bazılarında ısı kontrol var kanka kendi kendini kapatabiliyor ama dediğin gibi çin malı dandik ürünlerde patlama riski yüksek2 sinide kullanmıyorum, ama dediğin gibi yüksek bir güçte çalışıyor bu sigara. Patlamaz mı ?
Likitin nikotinini yükseltmeyi denedin mi ?Benim merak ettiğim nokta nasıl e-sigara ile normalini karıştırmıyosun.
Ben denedim normal sigara istiyor canım e-sigara içiyorum ama sanki sakız çiğniyorum gibi yanında da sigara yakmak istiyorum psikolojik büyük ihtimal eğer başarırsan ne mutlu sana.
Likit farkları vardır aroma, nikotin farkı olabilir.İkisini de denedim 5-6 ay Elektronik sigara içmeye çalıştım ama olmuyordu canım yine çekiyordu arada atıyordum. Belki seçtiğim likitten de olabilir bilemiyorum ama bırakabilirsen ne mutluı sana
Aynen katılıyorumelektronik sigara bende kullanıyorum normal sigarada içiyordum zamanında elektronik daha iyi bana göre daha ekonomik likit bi abimden alıyorum uygun bir fiyata normal sigara kullanırken cebimden aylık 1k çıkıyorsa atıyorum elektronik sigarada 300 500 falan çıkıyor örnek verdim bana göre daha iyi zarar durumuna bakarsakta daha iyi daha az zararlı
Normal sigaraya göre daha az zararlı. Normal sigarada akciğer kanseri olma durumun daha fazla ama elektronik sigarada bu risk çok düşük.zararlı ama iyi yani denedim![]()
Dediğin makineyi biliyorum. Sanırım Iqostan bahsediyorsun. Bununda sigaraları pahalı diye biliyorum normal elektronik sigaradan daha masraflı.Kanka hiçbir türlü mantıklı değil ücretinde değil sağlığında ol. En azından sadece nikotin ihtiyacını karşılıyan sigara vardı böyle başı var bi alete takıyosun anca gaz gibi üflüyon onu tavsiye ederim
Markadan markaya değişir SMOK güzel makineler üretiyor. Bu zamana kadar çok elektronik sigara değiştirdim. Bir tanesi patladı. Markası değişik bir şey. EVO veya EGO idi. SMOKtan aldığım cihazlar 10 numara 5 yıldız.Onların patlama riski falan var diyolar en çok ondan korkuyom elektronik sigara ve nargilelerden
İşte sigarayı bırakmak zordur. Kolay kolay bırakamazlar. Bu yüzden elektronik sigaraya yönelen var. Elektronik sigara hem daha az masraflı hem de biraz daha sağlıklı.bence elektronik sigara sigarayı bırakmaya çalışıp başaramıyanlar için daha az zararlı ve daha ucuz bir kaçış kapısı ama sigarayı bırakmaya ugraşmak varken bir insan niye elektronik sigara kullanmayı seçiyor anlamıyorum
Aynı mantık değil işte. Elektronik sigara modeline göre değişir. Bazıları likiti su gibi içer bazıları ne kadar içsen de yine artar. Benim kullandığım makine su gibi içiyor ama aylık cebimden max 35-40 bir şey gidiyor.liktilerde aynı mantık değil mi daha pahalı gibi
Bende ciğerde su topladığını sanıyorum. Resmi satış konusuna gelirse bir çok internet sitesi var. Oralarda satılıyor 18 yaş altına gönderimi yoktur uyarısı ile koyuyorlar ilana.Likiti pahalı ve ciğerde su toplamasına neden oluyormuş sanırım Türkiye' de resmi satışı yasak diye biliyorum
Evet daha pahalı ama o parayı sadece 1 kez veriyorsun. Sonra ise likit alıyorsun tek o kadar.Normal elektronik sigaradan daha pahalı mı değil mi bilmiyorum ama sağlığını kurtarmak istiyorsan biraz daha para ver yok paraya değer veriyorum dersen de içme bro seviliyosun
Normal kullanıyorum ne olacaksa olsunMerhaba, ben önceden normal sigara kullanıyordum. Şuan ise elektronik sigara kullanıyorum. Elektronik sigara kullanmaya başlayalı 9 ay civarı oldu. Elektronik sigaradan daha memnunum çünkü normal sigara çok pahalı aylık olarak 190 - 235 gibi bir para çıkıyordu cebimden. Ayrıca elektronik sigara nazaran normal sigaranın zararları daha fazlaydı. Bende paraya biraz kıyarak "Smok S Priv 225 W" aldım. Cihaz pahalı fakat ayda likit için cebimden ayda sadece 35-40 TL çıkıyor. Geriye cebime daha fazla para kalıyor. Kendi likitimi aldığım malzemeler ile kendim yaparsam 100 TL ye 250 ML civarı bir şey çıkıyor bu 250 ML ise de rahat olarak 7-8 ay götürür fakat kendi likitimi yapmayı bilmediğim için yanlış bir şey yaparsam hem verdiğim paraya hemde coile yazık olur. Kısaca ben normal sigaradan, Elektronik sigaraya geçtiğim için çok memnunum. Peki siz normal sigara mı ? Yoksa elektronik sigara mı kullanıyorsunuz ?