Uzman Üye
Elinizde imkan olsa hangi Avrupa ülkesine gitmek isterdiniz arkadaşlar ve neden ?
İyi düşünmüşsün iman mı imkan mı hajsjsjsnxİmanım olsa büyük britanyaya yani ingiltereye giderim nedeni ise çok modern ve düzenli bir ülke olması ayrıca ekonomi açısından çok zengin
İnşallah usta elbet bir gün umudunu kaybetmealmanyaya gitmek sterdim ekonomi icin
inşallah kaybetmiyorum bakalımİnşallah usta elbet bir gün umudunu kaybetme
ekonomi iyi degil be ustaherhangi bir avrupa ülkesi yazıp nedenini açıklamasakta olur bence, malum kıyaslayınca nedene gerek kalmıyor
benim tercihim finlandiya. refah seviyesinin yanı sıra, insanların düşünce yapıları çok farklı bir boyutta
Yaşantı olsun ekonomi olsun rahatlık her konuda güzel anlatmışsınherhangi bir avrupa ülkesi yazıp nedenini açıklamasakta olur bence, malum kıyaslayınca nedene gerek kalmıyor
benim tercihim finlandiya. refah seviyesinin yanı sıra, insanların düşünce yapıları çok farklı bir boyutta
my aynı benavrupa'da nere olursa olsun yeterki burası olmasın![]()
AbdElinizde imkan olsa hangi Avrupa ülkesine gitmek isterdiniz arkadaşlar ve neden ?
dostum ekonomi iyi ama zor yaparsın orda insanlar bakımından
Sksnxkxnsjsnsjd en haklı yorum olabilirsin ya tek çare avrupaavrupa'da nere olursa olsun yeterki burası olmasın![]()
Sen yine 30 adım öndesin bizden hayırlısı bebide soruyomusun .d sırf bunun için yıllardır otellerde çalışıp turistlerle konuşuyorum belki evlenip vatandaşlık alırım diye
3 seçeneğim varSen yine 30 adım öndesin bizden hayırlısı be