Bal porsuğu
Seçkin Üye
Almanyaya gitmek isterdim iki sebebi var çok farzla türk olması ve benin yabanı dil bilmemememElinizde imkan olsa hangi Avrupa ülkesine gitmek isterdiniz arkadaşlar ve neden ?
Almanyaya gitmek isterdim iki sebebi var çok farzla türk olması ve benin yabanı dil bilmemememElinizde imkan olsa hangi Avrupa ülkesine gitmek isterdiniz arkadaşlar ve neden ?
Bunu bende düşündüm ya türk mahallesine taşınır yaşarızAlmanyaya gitmek isterdim iki sebebi var çok farzla türk olması ve benin yabanı dil bilmemememAma ne mutlu ki Türküm diyene
arkadaşım berkay var şuan almanyada dayısıyla beraber yaşıyor 2 yıl çalısır gelirim dedi hala orda. 4 yıldır almanyada hala dil öğrenemedi aptal çocuk günde 5 kelime öğrence çözmüştü diliBunu bende düşündüm ya türk mahallesine taşınır yaşarız
Olsun hayatını kurtarmış işte stres olmadan yaşar günlerini mis gibiarkadaşım berkay var şuan almanyada dayısıyla beraber yaşıyor 2 yıl çalısır gelirim dedi hala orda. 4 yıldır almanyada hala dil öğrenemedi aptal çocuk günde 5 kelime öğrence çözmüştü diliama telefüz etmesi çok zor denedim
İşçi vizesi ile gidebilir miyiz acabaOlsun hayatını kurtarmış işte stres olmadan yaşar günlerini mis gibi
Çoğu insan öyle yapmıyor mu zaten olabilirİşçi vizesi ile gidebilir miyiz acaba
hepsi aşırı iyi demedim zaten, 'kıyaslayınca' diye belirttim.Moldovaya gidersen napcan hepside öle aşırı iyi değil
türkiyeden iyidir be reisdostum ekonomi iyi ama zor yaparsın orda insanlar bakımından
ingiltere şuan ekonomik ve diğer açıdan baya iyi şuan araştırdımda birazNorveç , İngiltere bunlardan birisine kesin olarak gitmek isterdim.