Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeteneğiniz varsa script'siz eloboost siteleri var alımları var sitelerin eğer onun dışında hesap kasıp satın bana kalırsa çünkü zamanında birçok eloboost şirketinde çalıştığım için tavsiye etmiyorum yani şu an ki dönemde eb'yi
yabancı boost sitelerine girecek yeteneğin varsa elo boost daha karlı ufak bir hesap yapalım d4 hesapların ortalama ederini 25 euro alalım %70 wr den d4 yapman 35 maç civarı sürüyor 4 günde bitirsen ayda ortalama 8 hesap kasarsın 200 euro getirisi olur elo boost işinde p4 d4 boostları ortalama sana 40 50 euro kazandırır 40 euro alsan 20 lp alan bir hesaptan 35 40 oyun civarında tamamlasan 4 gün sürse böyle işlemlerden ayda 8 hesaptan 300 euro getirir ki bu minumum dan hesaplama plat içi boostları günlük bile yapabilirsin bence elo boost daha mantıklı ve sürdürülebilir
aga güzel çevren olması lazım hesap satım için aba elo boost daha çok tutar hesap satışa göre ilan koydunmu direk alırlar elo boost hesap satımda ise güvenilir ve çevren olması lazım 2 si yoksa hiç yapamassın
eloboostta hesap ban yerse falan garanti olmayacağı için riskli ama hesap satışlarında telegramdan veya dcden yaparsan hesabı satsan ve ban yese bile sadece adam seni rahatsız eder hiçbirşey yapamaz dava edemez.