LoL EUW sunucusunda rank mı kasılmalı yoksa handmade hesap mı satılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Dün oyun üzerinden para kazanma ile ilgili bir konu açmıştım, biraz araştırdıktan sonra EB24 gibi siteler üzerinden LoL'de hesap satışının mantıklı olduğunu fark ettim, aklıma takılan soruyu sizlere aktarmak istiyorum: EUW'da fresh hesap alıp rank kasmak mı mantıklı yoksa handmade hesap kasıp satmak mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bro öncelikle ben bu işin içinde uzun zamandır varım marketing kısmında değil de marketing yapanlara hesap satan kişi olarak şimdi eb24 de komisyon oranı çok yüksek o yüzden yeni bir satıcı olarak orada tutunabileceğini sanmıyorum bu işe gerçekten gireceksen. başka sitelere bakmanı tavsiye ederim g2g vs 2. olarak rank kasmak worth mü tamamen senin yeteneğine bağlı ben %100 wr emerald da kasıyorum %100 wr dia da kasıyorum 25 oyunda dia oluyorum max 35 oyun sen 80 oyun atıp dia olacaksan worth değil ayrıca low wr satması da zor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bro öncelikle ben bu işin içinde uzun zamandır varım marketing kısmında değil de marketing yapanlara hesap satan kişi olarak şimdi eb24 de komisyon oranı çok yüksek o yüzden yeni bir satıcı olarak orada tutunabileceğini sanmıyorum bu işe gerçekten gireceksen. başka sitelere bakmanı tavsiye ederim g2g vs 2. olarak rank kasmak worth mü tamamen senin yeteneğine bağlı ben %100 wr emerald da kasıyorum %100 wr dia da kasıyorum 25 oyunda dia oluyorum max 35 oyun sen 80 oyun atıp dia olacaksan worth değil ayrıca low wr satması da zor
g2g'de aynı sekilde recommended " önerilenler " kısmında sürekli aynı satıcıların ismi geçiyor g2g'de yeni bir satıcının satıs yapması imkansız gibi bir şey.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
gamesatıs gibi sitelerden ucuza 30lvl hesap al bence parasıda oluyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
g2g'de aynı sekilde recommended " önerilenler " kısmında sürekli aynı satıcıların ismi geçiyor g2g'de yeni bir satıcının satıs yapması imkansız gibi bir şey.
Peki hocam sizin önerdiğiniz bir site varmı yabancı ?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
üst liglere kolayca çıkabileceksen tabiki rank kasmak

𝒮𝑜𝓃 𝑔𝑜𝓀𝓊
Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
tr de görüp yaşamışsan farklı deneyim için evet farklı eude kasılabilir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Yeni iş kolları öğreniyorum siteden. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...