Seçkin Üye
Twitch hiç izlemem aga ama ytde kesitini izlediğim tek adam bu işini iyi yapıyor.
Tft bir ara çok zevkliydiBen normalde wtcn izliyorum o da öyle sıkıyor bi süre sonra valo haklısın bende sevmiyorum bu sıralar rocket league falan oynuyorum
AynnTwitch hiç izlemem aga ama ytde kesitini izlediğim tek adam bu işini iyi yapıyor.
Ben tft yi levo zamanında izliyordum o da facebooka gitti onu da bıraktımTft bir ara çok zevkliydi
Post automatically merged:
Aynn
Bende youtubede izliodum facebooktada izledim küfür çok ediyormuş önceden sonradan azalttı ban yiyince twichtenBen tft yi levo zamanında izliyordum o da facebooka gitti onu da bıraktım![]()
Twtichte ban olayı farklıydı ya normalde küfür yasak değilBende youtubede izliodum facebooktada izledim küfür çok ediyormuş önceden sonradan azalttı ban yiyince twichten
Çokmu report edilmiş ne öyle bir şeydi birde izleyicisine sövüp duruyormuşTwtichte ban olayı farklıydı ya normalde küfür yasak değil
Adam çok sinirliydi lol oynarken yine klasik sövüyordu ama bu sefer tehditkar şekilde sövdü e haterları da rapor edince klasik olarak banlandıÇokmu report edilmiş ne öyle bir şeydi birde izleyicisine sövüp duruyormuş
O adamı izleyip güvenirsen kimseye güvenmezsin bi o adamın kendisine bak sonra eleştirdiklerine bakarsın elraenni sevdiğimden demiyorum ama bot atcak son kişi lan bide adamın hayvan gibi abonesi var çok net izleniyordur o kadarjahreinin anlattiklarindan ve bit scam olaylarindan sonra inanin ona ds guvenom kalmadi takipcileri ve izleyicileri bot gibime geliyor
Bence iyi olmuş düzeltti sonradanAdam çok sinirliydi lol oynarken yine klasik sövüyordu ama bu sefer tehditkar şekilde sövdü e haterları da rapor edince klasik olarak banlandı
Jahreinin bu güne kadar hiç boş konuştuğunu görmedim kanka ama elraenin de günahını almak istemem fakat yine de sakıncalı herşekildeO adamı izleyip güvenirsen kimseye güvenmezsin bi o adamın kendisine bak sonra eleştirdiklerine bakarsın elraenni sevdiğimden demiyorum ama bot atcak son kişi lan bide adamın hayvan gibi abonesi var çok net izleniyordur o kadar
Bence iyi olmuş düzeltti sonradan
Şakamı yapıyorsun sen jahreni izlediğine eminmisin?Jahreinin bu güne kadar hiç boş konuştuğunu görmedim kanka ama elraenin de günahını almak istemem fakat yine de sakıncalı herşekilde
onu boşver ppin benim en sevdiğim animenin karekteri Zero two <3çok samimi hoş bir yayıncı ama örümcekleri var ve bu beni huylandırıyor çoğu yayınını izleyemesemde kesitlerini youtubeden izleyip gülüyorum![]()
Evet kanka adam dobra olduğu için çoğu kişi sevmiyor inan 1 yıl öncesine kadar bende sevmiyordum hatta herkesi eleştirdiği için nefret ediyordum fakat tanıdıkça haklı olduğunu anlıyorsun.Şakamı yapıyorsun sen jahreni izlediğine eminmisin?
Yok aga boş boş herkese sallayıp ün kazanan kişilerle alakam yok benimEvet kanka adam dobra olduğu için çoğu kişi sevmiyor inan 1 yıl öncesine kadar bende sevmiyordum hatta herkesi eleştirdiği için nefret ediyordum fakat tanıdıkça haklı olduğunu anlıyorsun.
Kanka adam salladığı için mi ünlü oldu sanıyosun cidden yapmaYok aga boş boş herkese sallayıp ün kazanan kişilerle alakam yok benim
Salladığı için tanındı ünü arttıKanka adam salladığı için mi ünlü oldu sanıyosun cidden yapma![]()
Türk sitesindeyiz sen türkçe konuş baneneEnglish please? ahahha
sorry cause cant help u :s
Peki o zaman şöyle düşün tek vasfı o olsa anlık 20-30k neden izlensin ki her yayınSalladığı için tanındı ünü arttı
Türk sitesindeyiz sen türkçe konuş banene
Toxic kralı ondanPeki o zaman şöyle düşün tek vasfı o olsa anlık 20-30k neden izlensin ki her yayın