Uzman Üye
Arkadaşlar emilator pubge oyun kolu ile nasıl oynalır bilen varmı oyun kolu alıp oynamaya değermi
Nerden giricez broo söylermisinEmulatörde oyun kolu ayarları var otomatik ayarlanıyor zaten dostum.
Hiç oynayan arkadaşlar yokmugamepad ile oynarsın fakat ios'da bi videoya denk geldim android'de oluyormu bilmiyorum ' emulatorde yapılır bence.
Peki çanta açma felan düğmeleri nasıl yaparızPubg mobile ayarlarına gidin, kontrollere gidin ve joystick için farklı ayarlar seçin.
gamelopdamı var ?Joy atıcı ayarları var oradan yapılıyor hocam iyi forumlar
Evet var diye biliyorum YouTube'dan bir bak istersen olması lazımgamelopdamı var ?
after get attached ur gamepad you can customized ur layoutFriends, does anyone know how to play with emulator pubge gamepad, is it worth buying a gamepad and playing
emulatörse oyun kolu ayarları var sağda ordan otomatik ayarlanıyorArkadaşlar emilator pubge oyun kolu ile nasıl oynalır bilen varmı oyun kolu alıp oynamaya değermi
teşekürlerOyun ayarları otomatik olarak ayarlanır
oyunun kendi ayarlarından hareket ettirebiliyorsunNerden giricez broo söylermisin
öle birseymı varmıs bende yenı ögrendkm vallaNerden giricez broo söylermisin
o jireskop olmasın oyun kolu dedngınızoyunun kendi ayarlarından hareket ettirebiliyorsun