Çözüldü /emit fail hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Loaderi aciyorm.Checking New version'da kaliyor.Bazende hile yukleye basiyorm B Recordda kaliyor.Internetim iyi.Internetle alakali oldugnu dusunmuyorum.Lutfen yardimci olunuz.
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Çözüm
Bilgisayarında bulunan tüm anti-virüs yazılımlarını devre dışı bırak, loader'ı yönetici olarak başlat ve eğer arka planda FaceIT AC yada Vanguard açık ise lütfen devre dışı bırak. Eğer yazdıklarımın hiç birisi çözüm olmaz ise bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra tekrar deneyiniz. Dikkat edin yeniden başlatınca anti-virüs yazılımları kendi kendine açılabiliyor 2 kere kontrol edin.

Bunlara rağmen de çözülmez ise https://memoryhackers.org/cheats açık iken CTRL+F5 ile cache sıfırlayın ve tekrar deneyin. %temp% ve prefetch klasörlerini temizleyin, en son
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
açık iken CTRL+F5 yaparak loader'ı tekrar indirin ve deneyin.

B Recordda kalması sizin işletim sisteminiz ve internetiniz ile alakalı bir...
ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bilgisayarında bulunan tüm anti-virüs yazılımlarını devre dışı bırak, loader'ı yönetici olarak başlat ve eğer arka planda FaceIT AC yada Vanguard açık ise lütfen devre dışı bırak. Eğer yazdıklarımın hiç birisi çözüm olmaz ise bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra tekrar deneyiniz. Dikkat edin yeniden başlatınca anti-virüs yazılımları kendi kendine açılabiliyor 2 kere kontrol edin.

Bunlara rağmen de çözülmez ise https://memoryhackers.org/cheats açık iken CTRL+F5 ile cache sıfırlayın ve tekrar deneyin. %temp% ve prefetch klasörlerini temizleyin, en son
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
açık iken CTRL+F5 yaparak loader'ı tekrar indirin ve deneyin.

B Recordda kalması sizin işletim sisteminiz ve internetiniz ile alakalı bir durum. Üstte göndermiş olduğum çözümler Emit fail hatasına ait.

Çözüm
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
internetle alakalı kral aynı sorunu 2 gün once yaşadım net sıkıntın yok gibi görünebilir bendede öyleydi ara ara kopmalar git gel ler yaşanıyor nette aradım net hızıma baktırdım res attılar ardından düzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...