Onaylı Üye
Ben hızlıca fatih olmak istiyorum . Emulatorde tekli 1.şahıs eşleşme çok uzun sürüyor . Bunun bir çözümü varmı ?
nerden bulabiliriz bu bypassları kankBunun çözümü şöyle var bybaslar var seni emulatorde mobil gibi gosteriyo öyle yapabilirsin başka türlü olmaz oyunda bulmaz
Parayla satıyolar tam olarak nerden elde ediceksin onu bilmiyorumnerden bulabiliriz bu bypassları kank
Fatih olmak istiyorum takımlıda taç oldum ilk başta avrupa sıralamasına girdim . Sonra sıralamadan düşünce ümidi kestim dedim tekli deneyeyim zaten elmas 4 olunca fatihe atıyo ama işte maç bulmuyorKankam tek başına olmak çok zor eğer istersen beraber takılabiriz ama tek başına yapamazsın.
elmas 4 olunca fatihe atmıyorFatih olmak istiyorum takımlıda taç oldum ilk başta avrupa sıralamasına girdim . Sonra sıralamadan düşünce ümidi kestim dedim tekli deneyeyim zaten elmas 4 olunca fatihe atıyo ama işte maç bulmuyor![]()
ATOMRUK ekle kankam sabahaaaca oyundayiz bizFatih olmak istiyorum takımlıda taç oldum ilk başta avrupa sıralamasına girdim . Sonra sıralamadan düşünce ümidi kestim dedim tekli deneyeyim zaten elmas 4 olunca fatihe atıyo ama işte maç bulmuyor![]()