En Çok Korktuğunuz An ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Şimdi Bazı Akıllılar +500 IQ Diyecek Vayy Yine Boş Konu Yorum Kasmaya Çalışıyosun Evet Kasmaya çalışıyorum hedefim 5.000 yorum isteyen cevaplamaz bilader cevaplıyosun sende yorum kasıyosun (konu içi yorum yapanlar hariç) Neyse Hemen Geçelim

Bugünkü Konumuz En Çok Korktuğunuz An :

Küçüğüm Parkta Oynuyorum Bir Adam yanına çağırdı 30 yaşındaki dedi gittim buyur amca dedim ayağa kalktı ve dedi sen kaç yaşındasın bende yaşımı söyledim çitos istermisin dedi üstüne kola çikolata alırım dedi bende sevindim . Adam dedi bana bekle burada gelicem adam aldı geldi. gel gidelim dedi bende gittim . Şansıma giderken yanımızdan akraba geçiyomuş bana ibrahim bunu tanıyonmu dedi hayır amca çikolata falan aldı bana dedim sonra bizim akraba beni oradan aldı ve götürdü. O Akraba almasaydı ya mezarda yada taksimde dilenci olurdum xd

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Fenerbahçe'nin küme düşme ihtimalini düşündüğüm zaman.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
mahkemeye gittigim gün ve müvaşirin ısmımı okudugu an:cryangry:

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
sabaha karşı dağda koşarken 3 tane kangal köpeği kovaladı,dibime kadar geldiler arkamda teller vardı sağımda solumda ve önümde(1 metre var aramızda) bana havlayan köpek. çoban gelene kadar ateistim ve bütün duaları okudum hayatımda geçirdiğim en kötü 2 dakikaydı

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Konu kasıyorsunda bu kadar boş konu olupta 5000 konun olsa ne olur az konu , kaliteli içerik daha çok göze çarpar ;) gerçi kimin ne yaptığı umrumda değil tam gaz devam konu kasmaya bir bakıma boş konu açarsak sorun olmaz demekki @everyone ;)

Sanırım anlık panikataklarım olabilir o panikatak anında çok korkuyorsunuz çok nadirende olsa oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Geçen Günlerde bir siteye Girdim CSGO Skin Sitesi Giriş Yapmaya çalıştım olmadı sonra tekrar denedim yine olmadı bıraktım. Hesabıma Girip Oyun Oynayayım Dedim Giriş Yapamadım. Çalındımı Çalınmadımı Diye İçime Bi Korku Bi Kurt Düştü. Sonuç Çalınmış. Kısa Ama Üzücü

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Polsiin yanına çağırıp elimde çakıyı gördüğünü sanıp bana dondurma ısmarlaması :D

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Bu seneki TYT Korkusu 4 senenin başarısızlığı kadar canımı sıkıyor çocuk adam

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Kuran kursunda çocuğun birine arkasından gelip rko çekmiştim sanırım kolu çatlamıştı. İşin kötüsü arkadaş grubundan yediğim dayağın haddi hesabı yoktu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...