Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer Nvidia kullanıyorsan Nvidia denetim masasından görüntü ayarlarını Performans için adapte etmelisin Buna ek olarak Windows kullanıcısıyan eğer youtube'da aratacağın Windows Fps arttırma videoları işine yarayacaktır. Umarım işine yarar ve daha iyi fps alırsın dostum
Oynuyorken rivaturner ile olan ısı değerlerini kontrol et işlemci gpu kullanımınada bak Darboğaz olabilir ram yetmiyor olabilir vramin yetmiyor olabilir bir çok sebebi var
GTA 5'te grafikleri ne kadar kısarsan, FPS'de düşüyor. Bende anlamıyorum garip bir durum. 1060 kullanıcısıyım fakat FIVEM'de 30fps zor alırken, Online'da efektif patlamalar dışında 100fps falan alıyorum.
termal macunu en son ne zaman değiştirdin? belki yenilemen gerekebilir arkadaşların dediği gibi ama sorun yazılımsal da olabilir güncellemeleri kontrol etmeni öneririm
Beyler son zamanlarda steam pubg ındırdırm 1 hafta oluyo sıstem ondan once ıyıdı şuan felaket derecede ısınma ve kasma donma yaşıyorum format atmalımıyım