Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AntiVirüs programı kullanmak kişiden kişiye göre değişir aslında. Kimisi hayatı boyunca sadece bilgisayarında steam üzerindeki oyunları oynayarak geçirir ve hile falanda kullanmaz kaçak göçek sitelerde takılmaz ve bu yüzden de antivirüs kullanmaz. Kimisi de her haltı merak edip tıklayıp indirir ve bir şey olmasından korkmamak içinde antivirüs programı kullanır. Benim mesela iki bilgisayarım var birinde her haltı yiyorum diğerinde zerre bir şey açıp indirmiyorum. Yani main pc de sadece defender var diyebilirim =) Velhasıl kelam eğer sen de ikinci verdiğim örnekteki gibi biriysen antivirüs kullan tabiki mutlaka ama ücretli olanları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama crackli değil gerçekten ücretini ödeyip alarak. Yoksa defender kadar etkisi olur anca =)
İsim olarak tercih etmen gereken programlar ise BitDefender ve Kaspersky olmalıdır bana göre.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu.. İyi Forumlar