Ben şahsen bedava vpn olarak pcde UrbanVPN ve Windscribe kullanıyorum. Winds ücretsiz sürümü limitli. Urban ise sınırsız ve daha hızlı sanki o yüzden onu tercih ediyorum. Mobilde ise supervpn ve securevpn. Supervpn en hızlısı bence.
VPN'lerin hızı, birçok faktöre bağlıdır ve en hızlı VPN hangisi sorusunun kesin bir cevabı yoktur. Ancak, genel olarak en hızlı VPN'ler, en güncel teknolojileri kullanarak ve sunucularını dünya genelinde stratejik konumlarda bulundurarak yüksek hız ve performans sağlayabilirler.
VPN'lerin hızı, birçok faktöre bağlıdır ve en hızlı VPN hangisi sorusunun kesin bir cevabı yoktur. Ancak, genel olarak en hızlı VPN'ler, en güncel teknolojileri kullanarak ve sunucularını dünya genelinde stratejik konumlarda bulundurarak yüksek hız ve performans sağlayabilirler.
Surfshark kullanıyorum memnunum hızlı, Seed4Me de çok iyiydi sanırım daha iyiydi surfshark'tan. Hotspot sarmıyor pek bu 3lüyü kullandım şuan Surfshark kullanıyorum. Ücretli ama
Assetto Corsa'da sunuculara bağlanırken "Connection İssue" hatası alıyorum. Bu hatanın çözümü VPN ile girmek. Fakat VPN ile girdiğimde internet çok yavaş oluyor. Bildiğiniz bedava türkiye sunuculu Hızlı VPN varsa yazabilir misiniz. Windows da bulunan vpn oluyor ise onun da nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz.