27 Mar 2018 Yasaklandı #21 Unique U Seçkin Üye Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 399 Çözümler 3 Tepki puanı 179 8 HİZMET YILI TWRP Oneririm kullanımı cok basit ordanda yapabılırsınız ben çok yaptım bu işleri ısteyene androıd oreo kuarım
TWRP Oneririm kullanımı cok basit ordanda yapabılırsınız ben çok yaptım bu işleri ısteyene androıd oreo kuarım
27 Mar 2018 #22 I3ia I Üye Katılım 4 Şub 2017 Mesajlar 8 Tepki puanı 0 Ödüller 7 9 HİZMET YILI Unique' Alıntı: TWRP Oneririm kullanımı cok basit ordanda yapabılırsınız ben çok yaptım bu işleri ısteyene androıd oreo kuarım Genişletmek için tıklayın ... Kardeş Benim Telefonum HTC Desire 816G Android sürümü güncellemesi filan gelmiyor 4.4.2 de kaldım ben onu 7 ye yada 6 ya yükseltmek istiyorum nasıl yapabilirim.
Unique' Alıntı: TWRP Oneririm kullanımı cok basit ordanda yapabılırsınız ben çok yaptım bu işleri ısteyene androıd oreo kuarım Genişletmek için tıklayın ... Kardeş Benim Telefonum HTC Desire 816G Android sürümü güncellemesi filan gelmiyor 4.4.2 de kaldım ben onu 7 ye yada 6 ya yükseltmek istiyorum nasıl yapabilirim.