TeşekkürlerGameloop,Bluestack diğerlerinin optimizasyonu kötü diye biliyorum
Teşekkürler hocam bir denerim.BlueStacks kullanabilirsin
Çok sağolun hocam bir bakacağım ilk defa farklı bir öneri geldi.Bluestacks optimizasyonu en kötü emülatör onu neden eklemişler anlamadım, android uygulamaları kullanmak için Phoenix Os kullanabilirsin 4gb ramlı patates pcmde bile kasmadan Pubg Mobile oynatmıştı hem o zaman pubg mobilede Emulator Detected uyarısı bile vermiyordu bypasslı gibi mobiller ile eşleşiyordum ama şuan pubg mobilede ban atabilir bilmiyorum
hocam ikisi içinde kullanacağım, ikisini de indirmeli miyim yoksa sadece biri işimi görür mü?bluestacks en yaygını zaten ama eğer istediğin oyun pubg gibi birşey ise gameloop kullan daha iyi olur ama normal telefon oyunu ise blue stacks
Sağolun hocam bir bakacağım buna da ismi hoşuma gitti.Önerilenlerin dışında Memu emulatörü deneyebilirsin. Kullandığım zamanlarda başımı ağrıtmadı memnundum.
Eyvallah hocam sağolun.Yukarda iki emülatörü birden mi indirmeliyim demişsin de hayır buna gerek yok. Eğer oynatıyorsa sadece Bluestacks indirebilirsin. Ya da sadece Gameloop. Biri işini görür zaten.
Teşekkürler hocam çok hoşuma gitti emülatörden daha faydalı oldu.Phoenix var dostum optimizasyon konusunda sıkıntı yaşatmaz
Eyvallah hocam bir bakacağım şimdi ona hiç bakma fırsatım olmadı.Bu arada gameloop optimizasyon konusunda aralarında en iyisi
Sağolun hocam bu bilgi için gereksiz yere yüklememe gerek kalmadı.bluestack indirirsen hileyi kullanamazsın gameloop kullan
Çoğu bilindik emülatör sadece sistemini yavaşlatır . Bu emülatör normal bir program çalışıyormuşcasına çalışır pc ni üzmezTeşekkürler hocam çok hoşuma gitti emülatörden daha faydalı oldu.
Post automatically merged:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?