Google Bard vs Bing AI vs ChatGPT3? En iyi AI Hangisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemansmen
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Şu anda
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
olarak erişiliyor. Biraz kullanma imkanı buldum. Fakat bazı şeyler mesela hava durumu bilgileri ve basit matematiksel hesaplamaları yapmakta kısıtlı kalıyor. Fakat uzun makaleleri vs okuyup analiz edebiliyor. Yani
ile kıyaslarsanız bence metin okumada (text-read) daha başarılı gibi. Örneğin geçen gün GPT ile bayağı bir yazı yazdım. Sonra özeti hakkında bir şey sordum cevaplayamadı. Ha belki de yoğunluktandır bilemiyorum ama Bard çok daha kısa sürede cevap veriyor. Bing AI falan da denedim. Şimdi ingilizce bilmeyen birisi için Bing ya da GPT daha iyi tabii şu anda Bard sadece ingilizce metinlerden anlıyor. Bing AI için ise en sevdiğim ve kullanışlı gözüken olay da internet aramasını detaylı yapması ve görsel temalı aramalara da yer vermesi. Mesela en uygun otel, uçak, konaklama ve kira fiyatları falan çok isabetli bir şekilde buluyor. Bard ise maalesef o kadar kapasiteli değil. Bulduğu sonuçlar
genelde YANLIŞ. Maalesef. Benim gözlemim Bard gerçekten ya sınıfta kalmış ya da çok fazla güncelleme-deneyim falan gerekiyor. Şimdi sorumu soracağım.

ChatGPT 4 parasını hak eder mi? Sizce en iyi AI şu anda hangisi? (Ücretsiz erişim olarak soruyorum elbette.)

İyi forumlar. @Lemansmen
What-is-ChatGPT.gif

1dec1269f377fd67d31687e7e4aaaa0f

230217-bing-ai-hero_qlop7h.gif

original.gif

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bana göre en iyi AI şu an chatgpt'dir çünkü birçok şeyde önde ve yeterli kapasiteye sahip ilerleyen süreçlerde daha fazla geliştirilecektir yoğunluk olduğunda da kullanabiliyor kullanıcıları ha ilerleyen süreçlerde başkaları da çıkartır onların ki daha iyi olur ama şu an ki zamanda chatgpt

Lemansmen
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bana göre en iyi AI şu an chatgpt'dir çünkü birçok şeyde önde ve yeterli kapasiteye sahip ilerleyen süreçlerde daha fazla geliştirilecektir yoğunluk olduğunda da kullanabiliyor kullanıcıları ha ilerleyen süreçlerde başkaları da çıkartır onların ki daha iyi olur ama şu an ki zamanda chatgpt
Olabilir. Fakat ben yeni AI da denemek istiyorum. Ha birde çok uzun textleri analizde GPT'nin problemi mi var anlamadım. Umarım yoğunluktur.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Olabilir. Fakat ben yeni AI da denemek istiyorum. Ha birde çok uzun textleri analizde GPT'nin problemi mi var anlamadım. Umarım yoğunluktur.
Uzun yazılarda error vermesinin nedeni paralı olan sürümü almadıklarından dolayı oluyor olabilir satış taktiği diye düşünüyorum ben yoksa başka bir açıklaması da olabilir yeterli kapasiteye henüz erişmemişte olabilir bunların hepsi birer faktör tabii ki

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bence chat gpt en iyi aı şuanda zaten çoğu sistem yapay zeka kullanıcağı zaman chat gpt yi entegre ediyor sistemine zaten bildiğim kadarıyla Bing ai aslında chat gpt

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
aynen arkadasin dedigi gibi gpt4'un internete erisimi olan versiyonu degil mi bing ai?

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Bing AI chatgpt 3,5'tan katbekat daha iyi. ücretsiz olsun istiyorsanız bing'i kullanabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Şu anda
olarak erişiliyor. Biraz kullanma imkanı buldum. Fakat bazı şeyler mesela hava durumu bilgileri ve basit matematiksel hesaplamaları yapmakta kısıtlı kalıyor. Fakat uzun makaleleri vs okuyup analiz edebiliyor. Yani
ile kıyaslarsanız bence metin okumada (text-read) daha başarılı gibi. Örneğin geçen gün GPT ile bayağı bir yazı yazdım. Sonra özeti hakkında bir şey sordum cevaplayamadı. Ha belki de yoğunluktandır bilemiyorum ama Bard çok daha kısa sürede cevap veriyor. Bing AI falan da denedim. Şimdi ingilizce bilmeyen birisi için Bing ya da GPT daha iyi tabii şu anda Bard sadece ingilizce metinlerden anlıyor. Bing AI için ise en sevdiğim ve kullanışlı gözüken olay da internet aramasını detaylı yapması ve görsel temalı aramalara da yer vermesi. Mesela en uygun otel, uçak, konaklama ve kira fiyatları falan çok isabetli bir şekilde buluyor. Bard ise maalesef o kadar kapasiteli değil. Bulduğu sonuçlar
genelde YANLIŞ. Maalesef. Benim gözlemim Bard gerçekten ya sınıfta kalmış ya da çok fazla güncelleme-deneyim falan gerekiyor. Şimdi sorumu soracağım.

ChatGPT 4 parasını hak eder mi? Sizce en iyi AI şu anda hangisi? (Ücretsiz erişim olarak soruyorum elbette.)

İyi forumlar. @Lemansmen
What-is-ChatGPT.gif

1dec1269f377fd67d31687e7e4aaaa0f

230217-bing-ai-hero_qlop7h.gif

original.gif
kanka en iyisi chatgpt dir ama o fiyata değer mi bilemem

CİNO
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
chatgpt bu aralar cok populer oldu cok iyi bence

Üye
2 HİZMET YILI
Bard tek geçerim ya hem kaynak sağlayıcısı çok geniş hem güncel bilgide en iyisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...