En iyi internet hangisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HİL
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Kablonet Şiddetli tavsiye bir sorun oluyor saat 5 olsa bile yardımcı oluyorlar fiyatlar gayet ucuz izmit için ise gayet güzel bir kablo sistemi var

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
O melhor com toda a certeza é a GVT, procura se tem opções de instalação ai na sua cidade.

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Yaşadığın yere Hatta Siteye göre bile değişkenlik yaratabiliyor. Yaşadığın mahallede kullananlara sorman daha mantıklı olur.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
evimde iki internet var alt yapıdan vodafone kullanıyorum baz istasyonlarında super online superbox ı pandeminin patladıgı zamanlarda sokaga cıkma yasagı uygulandıgında superbox ı neredeyse kullanamıyordum sebebinin insanların evde otururken mobil veriye yuklenmesi ve internet agının yavaslamasının neden oldugunu soyledıler ama superbox ın + sı çok prizin oldugu heryerde internetin oluyor dısarı cıktın arkadaslarınla kafeye gıttın bagla superbox ı prize internetin var hemde yeterınce hızlı ben aldıgım zamanda 20download - 5 upload 200 tl idi suanda superonlıne ın alt yapılı 200 tl olan kampanyası 100 download 20 upload ama sabit hat he youtube - twitch gibi platfomrları aktif olarak yükleme ve yayın ıcın kullanmıyorsan gereksiz ama en saglamı bu benım gordugum eksi yonlerınden en buyugu istanbul gibi büyük bir şehirde bile sayılı yerlerde bunu destekleyen altyapı var.
Post automatically merged:

vodafone ise 24 mps download 200kps upload alıyorum sıradan bi internet kullanıcısı için gayet yeterlı ama fiyatına değiceğini düşlünmüyorum

Üye
7 HİZMET YILI
bu oaly alt yapıya göre değişir birde uyduya göre bizim eve türk telekonmun yeri yakın neti iyi

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Turknet

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bulunduğun Bölge ve konuma göre(Şehir) değişiklik gösterir ama İstanbul taraflarında fiber olarak taşınabilecek en yüksek seviyeyi Turkcell SuperOnline, Ege taraflarındaki alt yapı desteği bakımından en iyi Fiber altyapıyı Vodafone, Marmara ve çevresinde ikamet ediyorsan destekli olarak en iyi fiber'i yine Vodafone sağlayacaktır. İyi forumlar dilerim... ama ben vodofone kullanıyorum

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kesinlikle TÜRKNET
Neden mi
1.kota yok
2.ping yok
3.ev telefonu bedava
4.istediğin zaman iptal edebilirsin ceza yok
5.1 ay bedava kodum var gelirsen
6.Bütün internet sağlayıcılarından daha iyi hız alırsın.
7.sabit fiyat asla değişmez.

Üye
8 HİZMET YILI
Türk telekom Aylık Fiyatlarına Görede Hızı Degişebiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...