super online yerine Türk telekom kesinlikleİnternet üzerinde yaptığım bir çok araştırmada genellikle "Super Online" veya "Turk Telekom" görünüyor. Fakat bazıları bulunduğunuz bölgeye gelen altyapı ile farklılık gösterebilir diyor. Bulunduğum bölgede fiber var "Türk Telekom"un altyapısı var sizce internet olarak "Türk Telekom"umu tercih etmeliyim fikirleriniz neler arkadaşlar?
Fiber alt yapın varsa türk telekomla sıkıntı yaşamazsınİnternet üzerinde yaptığım bir çok araştırmada genellikle "Super Online" veya "Turk Telekom" görünüyor. Fakat bazıları bulunduğunuz bölgeye gelen altyapı ile farklılık gösterebilir diyor. Bulunduğum bölgede fiber var "Türk Telekom"un altyapısı var sizce internet olarak "Türk Telekom"umu tercih etmeliyim fikirleriniz neler arkadaşlar?
bulundugun ilin temel olarak alt yapısı sadece ttnetten mi ibaret yoksa her firmanın ayrı bir alt yapısı mı var önce bunu ögren. Benim bulundugum ilde sadece turktelekom alt yapısı var yani ben burada süperonline alsamda ttnet alt yapısı kullanıyor ve bu benim hic bir işime yaramıyor igrenc bir hızla karşı karşıya kaldımtürktelekom fıber çok ıyı benım tercıh ettığım bı internet sanada tavsıye ederım