En iyi internet hizmetini nereden sağlayabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
.desculpe, amigo. acho que dessa vez eu não posso ajuda-lo

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kardeşim ben olsam superbox alırım hem hızlı hemde kasma yaşanmıyor

Üye
5 HİZMET YILI
TÜRKTELEKOMU TAVSIYE ETMIYORUM LANET OLSUN OYLE SİRKETE IC BIRYERDE ALT YAPISI YOK BERBAT BIR ŞİRKET

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
konuma göre degişir benim evime en iyi vodafone paketleri iyi geldi

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
İnternet üzerinde yaptığım bir çok araştırmada genellikle "Super Online" veya "Turk Telekom" görünüyor. Fakat bazıları bulunduğunuz bölgeye gelen altyapı ile farklılık gösterebilir diyor. Bulunduğum bölgede fiber var "Türk Telekom"un altyapısı var sizce internet olarak "Türk Telekom"umu tercih etmeliyim fikirleriniz neler arkadaşlar?
super online yerine Türk telekom kesinlikle

Uzman Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Vietnam'da telekomünikasyon altyapım var, genellikle her gece laggy oluyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
İnternet üzerinde yaptığım bir çok araştırmada genellikle "Super Online" veya "Turk Telekom" görünüyor. Fakat bazıları bulunduğunuz bölgeye gelen altyapı ile farklılık gösterebilir diyor. Bulunduğum bölgede fiber var "Türk Telekom"un altyapısı var sizce internet olarak "Türk Telekom"umu tercih etmeliyim fikirleriniz neler arkadaşlar?
Fiber alt yapın varsa türk telekomla sıkıntı yaşamazsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Türk telekomdan memnunum herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım bi deneyebilirsin

オスマン
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
6 yıldır kullanıyorum Türk telekomu ve gayet memnunum yanlız son modeminde çok sorun yaşadım 3 kez modem değiştirdim fırtına da anlık elektrik kesintisinde modem power ışığı sürekli yanıp sönme hatası vardı ve 3 kez modem değiştirdim artık korkuyorum ama pişman değilim zaten ücretsiz değiştirdiler her seferinde

Lord but not Saviour
Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Bu konularda SuperOnline'ı tercih ediyorum her koşulda. Yaşadığım her evde stabil, ve vaat edilen hızda interneti sorunsuz sundular.
Hatta ara ara ufak hediyeler verdikleri de oldu. Hediyelerden kastım, bir gün ciddi ciddi rastgele olarak beni arayıp, size 100mb hızda interneti
1 aylığına hediye ediyoruz, güle güle kullanın.Arama bundan ibaretti. Teşekkür ettim, hız kontrol yaptım ve 96mb hız vardı o sırada.
Tabi yine sadece benim yada bir kaç arkadaşın sözüyle değil, bölgendeki insanlarla da konuşarak, araştırararak seçim yapmanı tavsiye ederim.

Üye
5 HİZMET YILI
nternet üzerinde yaptığım bir çok araştırmada genellikle "Super Online" veya "Turk Telekom" görünüyor. Fakat bazıları bulunduğunuz bölgeye gelen altyapı ile farklılık gösterebilir diyor. Bulunduğum bölgede fiber var "Türk Telekom"un altyapısı var sizce internet olarak "Türk Telekom"umu tercih etmeliyim fikirleriniz neler arkadaşlar?

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Altyapınız neyi destekliyorsa onu kullanmalısınız, verimliği daha iyi arttırır

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Eu uso a Türk Telekom, não tive um problema muito bom

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
türktelekom fıber çok ıyı benım tercıh ettığım bı internet sanada tavsıye ederım
bulundugun ilin temel olarak alt yapısı sadece ttnetten mi ibaret yoksa her firmanın ayrı bir alt yapısı mı var önce bunu ögren. Benim bulundugum ilde sadece turktelekom alt yapısı var yani ben burada süperonline alsamda ttnet alt yapısı kullanıyor ve bu benim hic bir işime yaramıyor igrenc bir hızla karşı karşıya kaldım :) yani firma degil alt yapı olması fiber olup olmaması burada ondemli öbür türlü vdsl adsl hepsi aynı yola cıkıyor her firmada

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
şu aralar turknet çok güzel performans veriyor superonlineden türknete geçen biri olarak konuşuyorum.

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
türk telekomu öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...