kamerası değil ama fiyatı uygun benim tercihim o yüzden olmuştukamera kaltiesi iyimi?
Post automatically merged:
kamerası değil ama fiyatı uygun benim tercihim o yüzden olmuştukamera kaltiesi iyimi?
Post automatically merged:
Tmm tesekurler amma ben kamera için araoomkamerası değil ama fiyatı uygun benim tercihim o yüzden olmuştu
ne kadarmi 9s 128 gb tavsıye ederım mukemmel otesı
o zaman sana önerim samsung a31 veya redmi note 8 pro gibi bir telefon olacaktır çok iyidir kameralarıTmm tesekurler amma ben kamera için araoom
tesekuro zaman sana önerim samsung a31 veya redmi note 8 pro gibi bir telefon olacaktır çok iyidir kameraları
tmm alacam ya redmi artik baska telefon dyinOyun performansi icin ve fiyat performans icin en iyi telefon bence xiaomi redmi note 8 pro
Huawei Poco F1 Oyun Telefonu Gibi Baya Guzel ama butcen fazlaysa baya fazlaysa yani blackshark 3tmm alacam ya redmi artik baska telefon dyin![]()
o kadar zengin deilim sen al banaHuawei Poco F1 Oyun Telefonu Gibi Baya Guzel ama butcen fazlaysa baya fazlaysa yani blackshark 3
o kadar zengin deilim sen al bana![]()
Kamerası nasılarkadaşıma sordum şiddetle a31 önerdi bi bakın bence çok iyiye benziyor