En İyi ve Banlatmayan Script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
hocam biraz şansa oluyor banwave periyotlarında kullanmazsan hiçbir zaman yemezsin legit oynandığı sürece. her 2 ayda bir banwave vs. oluyor

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
sitedeki scripti legit oynarsan ban yemeyeceğini düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
banlatmayan sc yok legit kulanman gerekio legit kulanırsan ban yemezsin

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hangi script olurs aolsun legit oynaman lazım legit oynamazsan her türlü ban yersin

Üye
2 HİZMET YILI
hayatımda hiç hileyle oynamadım ama oynıycam burdan bakalım banlancakmıyım ne kadar sürücek

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
lpreborn sadece 1 kere banlattı. hem ücretsiz hem harika

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Sitede ki scyi rage bi şekilde 5-6 aydır kullanıyorum hala ban yemedim kesinlikle tavsiye ederim
kral sağolasın bende bi deniyeceğim kısa sürede inşallah banlatmaz hesaba bayadır emek veriyorum :)

hayatımda hiç hileyle oynamadım ama oynıycam burdan bakalım banlancakmıyım ne kadar sürücek
ban yedin mi kral banlandıysan süre nedir?

her hile banlatır legit oyna
tamamen legit oynayacağım zaten olduğu zaman sağolasın tekrardan seviliyorsunuz ama bi sorum olucak hocam her 2-3 ayda bi ban wawe'ler oluyo hani sitede tespit edilmedi demiş ban wawede çok hileden rep yiyenler mi ban yiyor yoksa 3 tür yazılım oldugunu mu algılıyor oyun riot?

banlatmayan script var ama yani çok var isimlerini hatırlamıyorum wsreborn var Scriptwayne var yani benim tavsiyem script vayne
Kral bu banlattı ya bi hesap vardı arkadaşın hesabını kasmak için bi deneyelim demiştik çokta açmadık hani ama banlattı çok fazla legit oynamama rağmen muhtemelen ban wawe'ye takıldım yada arkadaşada atmıştım hileyi o eşşek açtı fulledi öyle ban yedi :D hesap master'dı ama

buranın scsi 5 aydır sc kullanıyorum hiç yemedim
kral nası kullanıyosun 43 tane mesajın var :D 50 mesaj olmadan açamıyosunki bir taktik varsa söyle bizde yapalım :DDD

hangi script olurs aolsun legit oynaman lazım legit oynamazsan her türlü ban yersin
kral altta yazmıştım aynı şekilde hani legit oynıyacagım zaten problem yok diye ama merak ettiğim bir konu var ban waweleri nedir ne işe yarar nasıl olur ne zamanlar olur süreleri nedir kulaktan kulağa değişiyior kimi diyo 3 ay kimi diyo 1-2 ay kimi diyo 1-2 yıl hani bu konuya bi açıklık getirmemiz lazım.

script değil de banlatmayan oynayış tarzın olur ancak
kral yani fullesem veya geldigi ayarda kullansam banlatır mı eğer varsa bi ayar bana atma şansın varmı config şeklinde

puding nedir hocam anlamadım biraz daha açabilir misin kelimeyi ?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...