Lol LegendSense Script alınır mı?

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Merhabalar script ve hile konusunda çok bilgim yok o yuzden yardım almaya geldim. Piyasaya bir miktar baktığımda Hangar Script üzerinde LegendSense scriptinin uygun fiyatlı oldugunu gördüm. Kullananlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim ban riski var mı vs. İyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hangardan mümkün mertebe bir şey satın alma ürünün kendi sitesine bakarsan neredeyse iki katına sattıklarını görürsün. Legendsense ise o fiyata alınabilecek en güvenli script çünkü spooferi sebebiyle hwid ban yemiyorsun hesapların banlandığı oluyor tabii ama 1 hesap için ortalama 1 hafta oynayış süresi oluyor en azından bende öyle

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bence alınır kendi spooferi olsun evadesi olsun gayet güzel script

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
hangardan mümkün mertebe bir şey satın alma ürünün kendi sitesine bakarsan neredeyse iki katına sattıklarını görürsün. Legendsense ise o fiyata alınabilecek en güvenli script çünkü spooferi sebebiyle hwid ban yemiyorsun hesapların banlandığı oluyor tabii ama 1 hesap için ortalama 1 hafta oynayış süresi oluyor en azından bende öyle
full legit oynasam yine de ban yermiyim. (benim legit anlayışım ultra legit sadece map hack ve skillerin hitboxlarına odaklanarak oynama)