kaysersky iyidir biraz kasar ama ram iyiyse sorun yokKesinlikle malwarebytes ayrıca ek programı adw clenaer'i de indir 3 yıldır kullanıyorum hic bir problem yasamassin Ekli dosyayı görüntüle 43176
![]()
sönmez reis izl<3kaysersky iyidir biraz kasar ama ram iyiyse sorun yok
Kaspersky diye düşünüyorumArkadaşlar bir çok siteye baktım en iyi en kullanışlı en az ram yiyen programı aradım ama birçok farklı şey var bir tanesini indirdim bu seferde bilgisayar bozuldu format attım şimdi dediğim özelliklerde önerebileceğiniz bir program varmı çok oyun oynuyorum fps düşüklüğü yaşayamıyacağım bir program lütfen yardım edin
Ben Avast kullanıyorumArkadaşlar bir çok siteye baktım en iyi en kullanışlı en az ram yiyen programı aradım ama birçok farklı şey var bir tanesini indirdim bu seferde bilgisayar bozuldu format attım şimdi dediğim özelliklerde önerebileceğiniz bir program varmı çok oyun oynuyorum fps düşüklüğü yaşayamıyacağım bir program lütfen yardım edin
ESET en iyisi ama bence artık virüs koruması sadece amatör virüsleri koruyabiliyorArkadaşlar bir çok siteye baktım en iyi en kullanışlı en az ram yiyen programı aradım ama birçok farklı şey var bir tanesini indirdim bu seferde bilgisayar bozuldu format attım şimdi dediğim özelliklerde önerebileceğiniz bir program varmı çok oyun oynuyorum fps düşüklüğü yaşayamıyacağım bir program lütfen yardım edin