ESET programını kullanmanı tavsiye ederim efso....Arkadaşlar bir çok siteye baktım en iyi en kullanışlı en az ram yiyen programı aradım ama birçok farklı şey var bir tanesini indirdim bu seferde bilgisayar bozuldu format attım şimdi dediğim özelliklerde önerebileceğiniz bir program varmı çok oyun oynuyorum fps düşüklüğü yaşayamıyacağım bir program lütfen yardım edin
kahin misin kardeş ben kendi kendime virüs programı düşünüyorum yeminle açtığın konuya denk geldim D:Arkadaşlar bir çok siteye baktım en iyi en kullanışlı en az ram yiyen programı aradım ama birçok farklı şey var bir tanesini indirdim bu seferde bilgisayar bozuldu format attım şimdi dediğim özelliklerde önerebileceğiniz bir program varmı çok oyun oynuyorum fps düşüklüğü yaşayamıyacağım bir program lütfen yardım edin
Kaspersky iyidir hocam.kahin misin kardeş ben kendi kendime virüs programı düşünüyorum yeminle açtığın konuya denk geldim D:aklımda ki program kaspersky bilgisi olan var mı kullanılır mı bi de esed 32 vardı şimdi ki durumlar ne bilmiyorum
crackli full bulabilirsem kurayım bazıları virüs programlarının işe yaramadığını söylüyor ne kadar doğru acabaKaspersky iyidir hocam.
Bazı virüsler antivirüsleri etkisiz kılabiliyor. Bu duruma düşmemek için antivirüsü ben arka planda cihazıma virüs yüklenmeden engellemesi için kullanıyorum.crackli full bulabilirsem kurayım bazıları virüs programlarının işe yaramadığını söylüyor ne kadar doğru acabagerçi dünya'nın düz olduğunu söyleyenlerde var onun gibi bir şey galiba aynı kişiler olabilirler
dediğin gibi olabilir ve antivirüs güncel olduğunda virüs devre dışı olur diye düşünüyorumBazı virüsler antivirüsleri etkisiz kılabiliyor. Bu duruma düşmemek için antivirüsü ben arka planda cihazıma virüs yüklenmeden engellemesi için kullanıyorum.
Ondan ziyade Trojan downloader tarzı virüsler sürekli kopyalar oluşturduğundan bulaşmasını engellemek bulaştıktan sonra silmekten daha kolay o yüzden antivirüslerin dosya izleyici özelliği bence en önemlisi ve bu konuda da kasperskyden memnunum bendediğin gibi olabilir ve antivirüs güncel olduğunda virüs devre dışı olur diye düşünüyorum