En komik anınızı anlatın da az Gülek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Benim şöyle bir anım var;

Küçükken bilgisayarı çok bozarmışım. 2 günde bir bozarmışım o derece. 1 hafta oldu babam sabrı taştı tabi cebinden çıkıyor.Beni tuttu.Camdan fırlattı :D:D Allah'tan zemin kattaydım da amele sümüğü gibi hafif yere yapıştım.Sonra yan komşuya gitti.Sığınak ya orası :D Babam diyor nerde o :D Küçüğüm ya o kadar kişinin arasında mal gibi ''YOK buraya gelmedi'' demişim..

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Küçükken babamla uzun yola çıkmıştık ben yatmıştım babamda yatmıştı araba sürerken sabah kalktık mısır tarlası içindeydik

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Sinirlenip bilgisayarımı kırmıştım :D

Üye
8 HİZMET YILI
Küçükken arkadaşım bana parfüm sıkmıştı bende anne bak arkadaşım bana fışkırttı demiştim...

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
mahallede lise son bir çocuk vardı altında da tofaş neyse bu bizim arkadaşlarla bizi arabaya aldı adamda ehliye yok deli gibi sürüyor ruhsatsız silah vardi nasıl korktu öff

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
1.sınıfa giderken okul tuvaletlerinden korkardım korktuğum için giremez tutardım 1 gün tutamadım paçadan saldım çok kötü bişey ama bence komik :):):):):)

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
OKULDA BIR COCUGU DOVMEYE GIDIYODUM AMQ SANKI DOVUCEM BI GAZ VERMISDI BIZIM COCUKLAR GITIM YUZLESTIM HAYIRDIR FALAN COCUK BANA BI KAFA ATI BIZIM KILER COCUGU ONLARDADA BI COCUK VARDI KENDI ARKADASLARINI KENDI TARAFINA CEKIP BIZE TEK DALDI PATAKLADI :D kacarak sinifa gitik

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Kucukken bigisiyar su dokermisim ondan sonra da icermisim

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kızla buluşmaya gitçektik. Arkdaşım beni trollemek istedi. Kızın yanındaki kıza aşık oldu. Bana hazırladı tuzağa düştü :D

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Küçükken hoca tüketimin ne olduğunu sormuştu bende tükürmektir hocam demiştim :D

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Bir elektrik dağıtım şirketinde parasını ödemeyen abonelerin elektriğini kesmeye gidiyoruz bigün. Bende o zamanlar daha işe başlayalı 2 gün oldu. Dediler bana ki bu abonenin elektriği direkten kesilecek bende hemen atıldım tabi tamam ben keserde gelirim. Aldım elime yankeskiyi. Direkten kesme nedir bilmiyorum. Evin tavanından birtane beyaz bi kablo geçiyor bende yan keski ile tek hamlede kestim.

Geldim bizimkilerin yanına. Dediler bana kestinmi? Dedim kestim. Soruyorlar hani hiç patlama falan olmadımı diye. Dedim yok. Gittiler evin yanına güle güle arabaya geliyorlar. Eyuphan diye bi arkadaş vardı aradı şefi. Şefim diyo eleman on numara çalışıyor. Şefde diyor ne oldu eyuphan? Adamın ANTİGRON KABLOSU YERİNE ANTEN KABLOSUNU KESMİŞ dedi. Şefde diyor Allah belanızı versin Eyuphan gülmekten karnıma ağrılar girdi dedi. Gittik şubeye. müdür yanıma geldi dediki aslanım benim heyt be senden hep bu başarıyı bekliyoruz ADAM BELEŞ ELETRİKLE BİRDE UTANMADAN TV İZLİYOR DİYE DÜŞÜNÜP VURMUŞ YANKESKİYİ ANTEN KABLOSUNA dedi.

Ederinden fazla değer, Soytarıyı Kral eder :)
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Küçükken bisikletle hızımı alamayıp kamyonun altına girmiştim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...