En sevdiğiniz hayvan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Muhabbet kuşlarıda güzel evet ya kanaryalarda çok güzel ama iyi bakman gerekiyor onları eyitmekde zor iş reis

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
muhabbet kuşlarının bende çok seviyorum aslında eve bir tane almayı düşünüyorum ama evde kedi var:)

alabilirsin sıkıntı olmaz bende vaktine kedi ile birlikte bakıyordum bir kere kedimin saldıracağını biliyordum bekledim ona bana bakıyor ben ona sonra tabi ki saldırdı ben de ensesinden yakaladım kafesin dibine götürdüm burnuna vurdum ona dedim ki bir daha öyle bir şey yaparsan atarım seni dışarı dedim bir daha kafesin çevresinde görmedim ama kuşları kedinin üstünde yatarken gördüm fena keyifliydi :D

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
alabilirsin sıkıntı olmaz bende vaktine kedi ile birlikte bakıyordum bir kere kedimin saldıracağını biliyordum bekledim ona bana bakıyor ben ona sonra tabi ki saldırdı ben de ensesinden yakaladım kafesin dibine götürdüm burnuna vurdum ona dedim ki bir daha öyle bir şey yaparsan atarım seni dışarı dedim bir daha kafesin çevresinde görmedim ama kuşları kedinin üstünde yatarken gördüm fena keyifliydi :D
Ya görüyorum videolarda kedilerle kuşlar birlikte alışıyorlar falan çok keyifli olur gerçekten

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Muhabbet kuşlarıda güzel evet ya kanaryalarda çok güzel ama iyi bakman gerekiyor onları eyitmekde zor iş reis

yok yav eğitmesi de kolay bakması da ama şöyle birşey var o kuşlar da alıştılar mı ilgilenmen şart yoksa strese girip kuş küsüyor ve yemekten kesiliyor ölüyor çok sadıktır o kuşlar. kanaryayı sevmem sadece öterler başka bir işe yaramıyorlar yem tüketmekten başka

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
kuş muhabber kuşu . hele bıde konusmasını ogrettınmı mıs gıbı gelır gıder yanına kulagının dıbınde askım da askım :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yok yav eğitmesi de kolay bakması da ama şöyle birşey var o kuşlar da alıştılar mı ilgilenmen şart yoksa strese girip kuş küsüyor ve yemekten kesiliyor ölüyor çok sadıktır o kuşlar. kanaryayı sevmem sadece öterler başka bir işe yaramıyorlar yem tüketmekten başka
olsun kardeşim ama huzur veriyorlar istemsizce bana evimde kanaryalarda güzel hayvanlar ama dediğin gibi çok yem tüketiyorlar

DERT EHLİNE DERMAN YİNE DERDİNDEDİR
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
köpek kedi kuş :D evde şuan köpek ve kuş var inşallah sende bu hissin nasıl bişey olduğunu anlayabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
benim kedim var ankara paşa ismi bembeyaz kereta
Post automatically merged:

köpek kedi kuş :D evde şuan köpek ve kuş var inşallah sende bu hissin nasıl bişey olduğunu anlayabilirsin
bende de 3 kuş bi kedi seni anlayabiliyorum kolay gelsin sana kedi tutamıyo kendini istemeiyo ama bişiler dürtüyo içten içe onlara atlamamak için zor tutuyo kendini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...