En sevdiğiniz hayvan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ama çok tatlılar değil mi kabul etmek lazım bizimki öyle bir akıllı ki artık kapıları zıplayıp kapı kollarına kapıları bile açıyor

ya muhteşem hayvanlar. Bayılıyorum kedilere. İnsanla yaşaya yaşaya insanlaşan, kendini insan zanneden bir canlı :)arkadaşlarlarımın kedileri dolma yiyiyor, türk kahvesi içen var. Önemli olan bu dönemde dışardaki hayvanları unutmamak kapının önüne su mama bırakmayı unutmayalım. Onlar bizim dostlarımız. :)

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
ya muhteşem hayvanlar. Bayılıyorum kedilere. İnsanla yaşaya yaşaya insanlaşan, kendini insan zanneden bir canlı :)arkadaşlarlarımın kedileri dolma yiyiyor, türk kahvesi içen var. Önemli olan bu dönemde dışardaki hayvanları unutmamak kapının önüne su mama bırakmayı unutmayalım. Onlar bizim dostlarımız. :)
Kedinin biri de bizim dükkanımıza yavruladı 3 tane yavrusu var önlerinde mamaları suları bir de kum koyduk annesine artık dışarıya bile çıkmıyor o kadar tembelleşti yani:) ve çok küçükler ya çok tatlılar

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kedinin biri de bizim dükkanımıza yavruladı 3 tane yavrusu var önlerinde mamaları suları bir de kum koyduk annesine artık dışarıya bile çıkmıyor o kadar tembelleşti yani:) ve çok küçükler ya çok tatlılar

Yavruların kuyrukları anten gibi oluyo. Yeni şirifsizler büyüyor. :)

hayat bi kayıksa bende kaymaya geldim zaten
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
33 tane dönek güvercinim var 51 tane taklacı 11 tane yoz güvercinim var 20 tane bakıcım var 2 tane şebapım var tanesi 2 bin lira almak istiyen yazssın ve 11 tane damızlık var 6 tanede plastikten yumurtam var

sessiz kaçar:ensarcry::brainfree:

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
net köpektir tercihim diğeride kedi olurdu galiba

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
kuş kedi köpek kısacası sevecen hayvanlar :D

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Köpeği seviyorum ama alışırım diye beslemiyorum.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Böcekimsi dışında tüm hayvanları severim. Özellikle kediler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...