En sevdiğiniz youtube kanalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Enis Kirazoğlu, boş videolardansa bilgilendirici videolar yapıyor, çektiği videolara kendi yorumlarını katarak izlemesi aşırı zevkli işler çıkarıyor. Net en iyisi diyebilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
benim en sevdiğim kanal TGLTN pubg videoları çekiyo müq

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bende escape from tarkov videoları izliyorum.lvndmark diye biri muhteşem oynuyor

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Barış özcanın kanalı bence adam çok yararlı bilgiler paylaşıyor bazı kanallar gibi boş yapmıyor

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ege fitnes back in business actually always in business

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Barış özcan reis

︻デ═一 ▸Kaneki Ken
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
''Noluyo Ya'' kanalı bana samimi geliyor.

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
housemusic hd

Üye
4 HİZMET YILI
Herkes farklı dallarda en sevdiği youtube kanalını ve o kanalı neden sevdiğini söylesin. Belki birbirimize izleyecek yeni şeyler çıkarır herkesin bir şeyler kazanmasını sağlarız. İlk ben başlıyorum.

Kanalın ismi: Kshawaay
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu kanal çok hoşuma gidiyor çünkü adamda öyle bir vizyon var ki normalde kimsenin aa bundan güzel video çıkabilir demeyi bırak ihtimal bile vermeyeceği League of Legends oyun kesitlerini öyle bir şekilde sunuyor ki. Herkese hitap etmeyebilir. Sıkıcı buluabilirsiniz ancak benim gerçekten hoşuma gidiyor. Bu kanalın videolarını sevmek biraz sabır isteyebilir önceden uyarıyorum.
enes patur

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Herkes farklı dallarda en sevdiği youtube kanalını ve o kanalı neden sevdiğini söylesin. Belki birbirimize izleyecek yeni şeyler çıkarır herkesin bir şeyler kazanmasını sağlarız. İlk ben başlıyorum.

Kanalın ismi: Kshawaay
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu kanal çok hoşuma gidiyor çünkü adamda öyle bir vizyon var ki normalde kimsenin aa bundan güzel video çıkabilir demeyi bırak ihtimal bile vermeyeceği League of Legends oyun kesitlerini öyle bir şekilde sunuyor ki. Herkese hitap etmeyebilir. Sıkıcı buluabilirsiniz ancak benim gerçekten hoşuma gidiyor. Bu kanalın videolarını sevmek biraz sabır isteyebilir önceden uyarıyor
valla ders calisirken olsun kitap okurken olsun ambient worlds diye bi kanal var boyle lotr soundtrack caliyo guzel bi gorsel koyuyo beni baya rahatlatiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...