hocam birkaç arkadaşımın einde de görmüştüm okuma şansım olmadı amaKürk Mantolu Madonna, etkisinde kaldığım nadir kitaplardandır. Kısaca Raif Efendinin Maria Puder'e olan aşkı anlatılmaktadır. Fazla spoiler vermeyeyim okumadıysaız okursunuz diye, dediklerimin dışında daha güzel ayrıntılar da var.
Büyük bir başyapıt, bana kitapları sevdiren bir yapıttır hocam, tavsiye ederim.hocam birkaç arkadaşımın einde de görmüştüm okuma şansım olmadı ama
tamamdır hocam bu kadar iyiyse alınacaklar listesine eklendiBüyük bir başyapıt, bana kitapları sevdiren bir yapıttır hocam, tavsiye ederim.
hocam bende okumuştum bunu. tarihi kitaplara ayrı bir ilgim varEn son "Attilla" kitabını okumuştum kısaca hayatını anlatıyordu ve ölümünü.
sürükleyici bir kitap gibi duruyor hocam tavsiye için teşekkürlerEn son gidip kayıp kitaplıktaki iskelet okumuştum hatta serisi de vardı bunun gayet güzeldi tavsiye ederim hocam
konusu ise: Bir çocuğun merakı etrafında dönüyor. çocuk, büyükannesinin evinde eski bir sandıkta bulduğu iskelet parçasını araştırmaya başlar. İskeletin kaynağını öğrenmek için büyükannesinden yardım alır ve iskeletin bir zamanlar gerçek bir insan olduğunu öğrenir. Bu deneyim, çocuğun insan vücudunun önemini ve yaşamın geçiciliğini anlamasına yardımcı olur. Sonunda, çocuk iskeleti yeniden sandığa yerleştirir.
Hocam sevdiğim bir yazardır kendisi zatne bu kitaba da bakicam ayriyettenUzun aradan sonra okuduğum Stephen King'in Sis kitabı.
Konusu:
Stephen King'in alameti farikası bilinmeyen bir kasaba, tutucu insanlar ve onlarla çelişen hür düşünceli gençler ve çatışmaları... İşte böyle bir diyarı kaplayan bir sisin arka planında filmde muhafazakar tutuculuk ile serbest düşüncenin mücadelesi de yeralmaktadır. Kuvvetli bir fırtına sonrası meydana gelen sis, tüm kasabayı kaplar. Bu yoğun siste ortaya çıkarak, insanları yiyerek beslenen yaratıkların varlığından haberdar olan insanlar, süpermarketin içinde kapana kısılmış durumdalardır. Bu tedirgin bekleyiş esnasında süpermarketin içindeki insanlar ikiye ayrılır, bazıları intikamcı bir tanrının bu yaratıklara hükmederek insanları kurban etmeyi emrettiğine inanırken, bazıları buna inanmaz. Çağdaş korku romanı yazarı King’in uzun bir hikayesinden yola çıkarak çekilmiş bu film, oldukça gerilim dolu saatler geçireceğimizi vaadeder gibi...
Aha bu direkt kopyala yapıştır attım![]()
Konusu nedir pekidan brown:cehennem kesinlikle başyapıt
Kürk Mantollu Maddonna Okudum En son Özetini Geçemem Ama Okumanızı Tavsiye edebilirimarkadaşlar en son okuduğunu kitap nedir ve kısaca konusunu yazarsanız çok iyi olur
Vay hocam filmi güzeldi kitabında iyidirsona kalan hikayesi açlık oyunlarına benzio