- Yasaklandı
Gerekeni yaptık Clarke
Banlı Üye
Lisede istiklal marşında türk bayrağı çekerken bi anda sağıma bakınca suratımı tüm okulun önünde direğe vurmuştum Allahım hala unutamıyorum LKJGDSFKLGJDFKŞGDFG
Lisede istiklal marşında türk bayrağı çekerken bi anda sağıma bakınca suratımı tüm okulun önünde direğe vurmuştum Allahım hala unutamıyorum LKJGDSFKLGJDFKŞGBE
Bunda utanılıcak bir şey bulamadım kankaPost automatically merged:
Bennmi kız arkadışmda ayrılma
Edebilirsin kanka da pek bulamadım bundada bişey gdfkjgkldfgabimle kavga ettiğim için utanıyorum
Aga ben menüyü düşürmüştüm bi keresinde utancımdan orda oturup yiyemedim paket yapıp kaçtığımı hatırlıyorumBurger king de üst kattan aşağı inerken merdüvenden düşmüştüm baya rezil bi anıydı![]()
Edebilirsin kanka da pek bulamadım bundada bişey gdfkjgkldfA
Benim suçum yoktu ama merdivenin uç kısmı çok küçüktü diğer tarafına göre normal olarak yere düştümAga ben menüyü düşürmüştüm bi keresinde utancımdan orda oturup yiyemedim paket yapıp kaçtığımı hatırlıyorum![]()
birdaki sefere dikat etAga ben menüyü düşürmüştüm bi keresinde utancımdan orda oturup yiyemedim paket yapıp kaçtığımı hatırlıyorum![]()
Biz gitmeyelim bundan sonra awm ustaBenim suçum yoktu ama merdivenin uç kısmı çok küçüktü diğer tarafına göre normal olarak yere düştümD

Gerçekten utanç vericiymiş kanka :'(geri geri giderken ayağım takıldı
Ortaokulda 3 okul değiştirdim sapık diyolardı bana gşkdfsjgkdşfgjdfşgortaokulda kızlara şekil yapıyordum okulun en hızlı koşan 2. kişisiydim tenefüste yine kovalamaç oynuyoruz kimse ben yakalayamıyor tabi şekilli zıplıyım derken yere düşüp burnumu kanattım hiç unutmuyorum ya
3 okul ne harbiOrtaokulda 3 okul değiştirdim sapık diyolardı bana gşkdfsjgkdşfgjdfşg
ufakken biraz haylazdımda lisede duruldum kanka3 okul ne harbi![]()