Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ortaokulda şişmandım bayaa kıştı montum yoktu babamun montunu giymiştim ağlaya ağlaya okula gitmiştim kunduralarla kimse bana fakirliği anlatmasın valla zor dönemlerdi.
Lgs de sınav ortasında osurdum tüm sınıf bana tip tip baktı bazıları güldü bende çaktırmayıp suçu ona atayim diye arkadakine döndüm daha çok belli oldu kısacası s*çtım sıvadım
okulda andımız okuurdu onceden 4 arkdas andımızı 0okuyoruz tum okul tekrar edıyoır felan gulememk ıcın kendımı tutarken burnunman bı sumkurdum beynım cıktı gercekten tum okulkun onunde beynımın yarısı belkı bıra falası cıktı tum okul un onunde rezıl bı durum avucumun ıcıne dolmustu cok kotu bı durumn !!!!
Alın size gerçek nasılsa sıfatım gözükmüyor
Orta okula gidiyordum ve dışarda tuvalete girmeyi sevmiyordum , ve cok su içmitim o gün
son 2 ders kalmıştı tuttum hıc bırsey yok hatta unutmuştum sonrasında (evle okul arası yuruyerek 15-20 dkka var birde bacaklar küçük ) yolu yarıladım tuvaletım geldı ama öyle böyle değil kosarak evin yolunu tuttum yetişirim umuduyla (kendimede güveniyorum) siteden içeri girdiğimde kardesımı aradım kapıyı acsın dıye ( kardesım ogun okula gıtmemıstı ) kapıda bekleyerek zaman kaybı olmasın diye düşündüm 1. katı cıktım 2 kat 3. kat derken (her katın arasında bırde ara kat var ) 3 ile 4 . katın arasında saldım tutamadım daha fazla bına sidik olmustu ve temizlemeden kaçtım