En utandığınız an içerii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
No fookin fighting
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ortaokulda şişmandım bayaa kıştı montum yoktu babamun montunu giymiştim ağlaya ağlaya okula gitmiştim kunduralarla kimse bana fakirliği anlatmasın valla zor dönemlerdi.

stay high
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Lgs de sınav ortasında osurdum tüm sınıf bana tip tip baktı bazıları güldü bende çaktırmayıp suçu ona atayim diye arkadakine döndüm daha çok belli oldu kısacası s*çtım sıvadım

Üye
8 HİZMET YILI
okulda andımız okuurdu onceden 4 arkdas andımızı 0okuyoruz tum okul tekrar edıyoır felan gulememk ıcın kendımı tutarken burnunman bı sumkurdum beynım cıktı gercekten tum okulkun onunde beynımın yarısı belkı bıra falası cıktı tum okul un onunde rezıl bı durum avucumun ıcıne dolmustu cok kotu bı durumn !!!!

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
uzun eşşekte sınıfın ıcınde kızlar varken pantalonun arkadan patlaması offf buyuk travma zor atlattık :D

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Alın size gerçek nasılsa sıfatım gözükmüyor :D
Orta okula gidiyordum ve dışarda tuvalete girmeyi sevmiyordum , ve cok su içmitim o gün
son 2 ders kalmıştı tuttum hıc bırsey yok hatta unutmuştum sonrasında (evle okul arası yuruyerek 15-20 dkka var birde bacaklar küçük ) yolu yarıladım tuvaletım geldı ama öyle böyle değil kosarak evin yolunu tuttum yetişirim umuduyla (kendimede güveniyorum) siteden içeri girdiğimde kardesımı aradım kapıyı acsın dıye ( kardesım ogun okula gıtmemıstı ) kapıda bekleyerek zaman kaybı olmasın diye düşündüm 1. katı cıktım 2 kat 3. kat derken (her katın arasında bırde ara kat var ) 3 ile 4 . katın arasında saldım tutamadım daha fazla bına sidik olmustu ve temizlemeden kaçtım :D

mors vincit omnia
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kanka yanlışlıkla telefonla konuşurken avmde kızlar tuvaletine girmiştim, herkes bana bakmıştı tip tip xd

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
sevdiğim kızın ailesiyle tanıştıgım ann

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
En iyi arkadaşım dersin ortasında Hocam Serkan Yağmuru seviyor demesi. Rengim kırmızıdan mora dönmüştü.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kasık fıtığı tedavisi olurken pantolonum inik halde 4 hemşirenin önünde ayağa kalktım :(

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
dolmuştan inerken düşmüştüm sonra herkes bana bakıyordu ortalık kalabalıktı rezil olucağımı anladım bayılmış numarası yapmıştım :D

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
I was very embarrassed that my pants were torn in elementary school: D

Üye
7 HİZMET YILI
hep korktuğum şeydir istiklal marşı okunurken dengemi kaybetmek

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Piknikte kücük abdest icin acil uzaklastım bi agacın dibine girdim tam basladım.. Kafamı cevirdim yan tarafta bir grup insan var artık olan olmustu :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...