En utandığınız zamanı anlatın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Otobüse bindikten sonra bir koltuğa oturdum, arkada tanıdık arkadaşı görüp ona doğru yürümeye başladım arkadaşımın bana el kol hareketini burdayım ya da selam gibi bir mimik sandığımdan bende onu destekler biçiminde kafamı salladım yanına geldiğimde ayakkabımın ipimin çözüldüğünü ve ayakkabı ipimin örümcek adamın ağ fırlatıcısı gibi otobüsün bir ucundan diğer ucuna uzandığını gördüm ipi kimse görmesin diye otobüsün arka tarafından çekmeye çalışırken ardından küçük bir çocuk iple oynarken ipi çekmeye başladı bir ucundan ben çekiyorum bir ucundan çocuk eve gidene kadar çekiştik durduk çocuk kimin çektiğinide anlayamıyor benim boyum uzun ayağa kalktığımda görüyorum çocuğu kalabalık sonradan artınca çocuk ipi farkettiğinde beni görmesi mümkün değildi neyse işte sonra ayakkabımı ayağımdan çıkarıp ayakkabımı ileri geri hızlı hareketlerle asılıp durdum sonunda ip geldi sonra kökünden kopardım arkadaşımda arkamda gülüyordu, arkadaşım bana yardım etseydi daha kolay çekerdim tamda kavgaya gitmelik tipti kasları falan offf offf kafam kadar

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Otobüse bindikten sonra bir koltuğa oturdum, arkada tanıdık arkadaşı görüp ona doğru yürümeye başladım arkadaşımın bana el kol hareketini burdayım ya da selam gibi bir mimik sandığımdan bende onu destekler biçiminde kafamı salladım yanına geldiğimde ayakkabımın ipimin çözüldüğünü ve ayakkabı ipimin örümcek adamın ağ fırlatıcısı gibi otobüsün bir ucundan diğer ucuna uzandığını gördüm ipi kimse görmesin diye otobüsün arka tarafından çekmeye çalışırken ardından küçük bir çocuk iple oynarken ipi çekmeye başladı bir ucundan ben çekiyorum bir ucundan çocuk eve gidene kadar çekiştik durduk çocuk kimin çektiğinide anlayamıyor benim boyum uzun ayağa kalktığımda görüyorum çocuğu kalabalık sonradan artınca çocuk ipi farkettiğinde beni görmesi mümkün değildi neyse işte sonra ayakkabımı ayağımdan çıkarıp ayakkabımı ileri geri hızlı hareketlerle asılıp durdum sonunda ip geldi sonra kökünden kopardım arkadaşımda arkamda gülüyordu, arkadaşım bana yardım etseydi daha kolay çekerdim tamda kavgaya gitmelik tipti kasları falan offf offf kafam kadar
çok iyi anlattın eline sağlık

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ilkokulda sevdıgım kızın yanında osurmustum ne utanmıstım sımdı dusunuyorumda :D

Fired from Heaven✔
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
okulda tenefüs saatinde yemek yedik arkadaslarla sonra biyer de oturduk işşte muhabbet sohbet ediyoruz sonra ben birden geğirdim o esnada da hoca arkamdaymıs o gunden beri hocanın yuzune bakamıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İlk cinsel deneyimim aklıma geldikce utanc :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
kebapcıda kusmuşdum

Yaptıklarım yapacaklarımın yanında kalır azami ey
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Tiktok videosu izlemem :D

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Çarşıda kız arkadaşımla geziyoruz girdik oturduk bir kafeye kız arkadaşımda içten içten bana gülüyor dedim ne gülüyosun anlat bizde gülelim dedim meğerse sabahtan beri pantolunun ön fermuarı sonuna kadar açıkmış sabahtan beri çarşıda o şekil dolaşıyormuşum
:D
hem utandım hemde kız arkaşıma kızdım ya biliyorsun da niye söylemiyorsun ona çok kızdım

CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkadaşıma vuracam diye arabanın içinde oturan adamın arabasına tekme attım stop farı çatladı :D

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Çok ağır bir ortama girmiştim Ondan önce de 1 buçukta da viski içmiştim ortamda da bir çay içmeye devam ediyorum telefondan bir haber aldım kafam attı sinirlerim boşaldı göre kendimi kaybetmiştim sarhoş olmuştum evde de silah var silaha dalıp gitme bundan sonra Gözümü açtım evdeydim bayılmışım alkolden ortamda rezil olduk yani

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Otobsüteyim ama otobüs nasıl dolu adım atamazsın içeride yani bi kac kisi indi şöfor nası bastıysa gaza üstüme 2 kisi düstü kalkamıyolar da böyle bi 30 saniye 3 kisi yerde yatmıstık, dısardan garip duruyordu gercekten

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
sınıfta uyya kaldıgımda ossurmuşum arkadaşlar uyandırmıştı o zaman domates gibi kızarmıştım

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ilk okulda hocamız sıra dayağı çekmişti bende sopa yediğimi elimi yalamıştımm.. sonra hocam bana bakıp gülünce çok utanmıştım.

100 :
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Canlı Derste Hocaya Laf Söylerken Mikrofonumun Açık Olduğunu Anlamam :/

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
küçükken sevdiğim kıza açıldığımda çok utanmıştım ama kabul etmişti hala o anki utancımı hatırlarım

Script ADC Main
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
yazlıkta geceliğin sahilde sigara içmek için çakmak yaktığımda arkamda komşunun olduğunu farkettiğimde baya utanmıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...