Onaylı Üye
hadi bakalım yorumları bekliyorum
çok iyi anlattın eline sağlıkOtobüse bindikten sonra bir koltuğa oturdum, arkada tanıdık arkadaşı görüp ona doğru yürümeye başladım arkadaşımın bana el kol hareketini burdayım ya da selam gibi bir mimik sandığımdan bende onu destekler biçiminde kafamı salladım yanına geldiğimde ayakkabımın ipimin çözüldüğünü ve ayakkabı ipimin örümcek adamın ağ fırlatıcısı gibi otobüsün bir ucundan diğer ucuna uzandığını gördüm ipi kimse görmesin diye otobüsün arka tarafından çekmeye çalışırken ardından küçük bir çocuk iple oynarken ipi çekmeye başladı bir ucundan ben çekiyorum bir ucundan çocuk eve gidene kadar çekiştik durduk çocuk kimin çektiğinide anlayamıyor benim boyum uzun ayağa kalktığımda görüyorum çocuğu kalabalık sonradan artınca çocuk ipi farkettiğinde beni görmesi mümkün değildi neyse işte sonra ayakkabımı ayağımdan çıkarıp ayakkabımı ileri geri hızlı hareketlerle asılıp durdum sonunda ip geldi sonra kökünden kopardım arkadaşımda arkamda gülüyordu, arkadaşım bana yardım etseydi daha kolay çekerdim tamda kavgaya gitmelik tipti kasları falan offf offf kafam kadar
ilkokulda sevdıgım kızın yanında osurmustum ne utanmıstım sımdı dusunuyorumda![]()