En utandığınız zamanı anlatın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
I remember one time in kindergarten for some reason I had a flip out. I'm not sure why I did this but it was so embarrassing because it was in front of everyone, I'm not even sure why I did this. Anyway it still makes me cringe to think about.

ss
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hoca arakdaşların nerde dediginde aşağıda halay cekiyorlar demiştim dersten atılmıstım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Lise sınavında(teog) eski sevgilimle aynı sınıftaydım ve sınavın ortasında istemsizce geğirdim..

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
hep utandıgım an bu kadar milyarder varken sokakta yaşayan insanlara yanlızca bir kaç milyon verip arkalarını dönüp gitmeleri

Banlı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Askerse usta birliğine ilk geçtiğim zamanlarda klimanın soğuğundan dolayı yatakta ayıptır söylemesi altıma kaçırmıştım cami kliması ve 20 kişilik koğuş :) Gece yarısı kimseyi uyandırmadan yatağı ters çevirip çarşafı dışarı serip kurutmuştum sonra sermiştim hayatımda bu kadar korktuğumu gerildiğimi ve utandığımı hatırlamıyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
İlk cinsel deneyimim aklıma geldikce utanc
Post automatically merged:

annem kız arkadaşımla seks yaparken beni yakaladığında

Son düzenleme:
Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Çarşıda kız arkadaşımla geziyoruz girdik oturduk bir kafeye kız arkadaşımda içten içten bana gülüyor dedim ne gülüyosun anlat bizde gülelim dedim meğerse sabahtan beri pantolunun ön fermuarı sonuna kadar açıkmış sabahtan beri çarşıda o şekil dolaşıyormuşum
:D
hem utandım hemde kız arkaşıma kızdım ya biliyorsun da niye söylemiyorsun ona çok kızdım
ya kız arkadaşında istiyor demekki açık olmasını :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
5 inci sınıfta sınıfın ortasında gülerken gaz kaçırmıştım o esnada çok utanmıştım

Üye
5 HİZMET YILI
Canlı derste mikrafonumun açık kalıp bağıra bağıra güldüm :(

Üye
5 HİZMET YILI
Sevdiğim kızın yanında arkım olmayan arkım bi anda yanıma gelip şu kadarmı diye sordu bildiğniz bi el haraketi ile ve bende dedimki: yinede moralini bozma. tüm sınıf haykırdı ondan sonra benim sevdiğim kız o çocuğu seviyomuş şimdi sevgiliyiz işesfiüsedçgisfd

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ılk öpüşmeden önce sarımsalık bırşey yemiştim çok utanmıştım

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sevdiğim kızı öpmeye çalışmıştım tam yaklaştığımda nefesimi vermiştim ve soğan yemiştim :(

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
lisede servis minibüsünden inerken montumun kolu cama sürtünmüştü ve çıkan sesten gaz çıkardığımı sanıp gülmüşlerdi.=)

Jim Hopper
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Öğretmen arkadayken küfür etmiştim.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kar maskesi takıp zoomdan arkadaşların ipsini bulup rastgele 12. sınıf dersine girmiştim hoca kızdı hocaya bakarak hıyar sallıyordum dersdende atamıyordu sınıf kahkaha atıyordu bitane kızda seversiniz hocam demişti ikimizide müdür banlamıştı .DQ:EQW:

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
when at the first acquaintance with the girl I wanted to go to the toilet at large at her home

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Üniversiteye gideceğim için akrabaları ziyaret ediyorum. Dayımı da bayağıdır görmedim, ziyaret edeyim dedim. Giderken migros`tan bir şişe fanta aldım. Dayımın yanına gittim, kapıdan girer girmez dayımın bakkal olduğunu hatırladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...