I remember one time in kindergarten for some reason I had a flip out. I'm not sure why I did this but it was so embarrassing because it was in front of everyone, I'm not even sure why I did this. Anyway it still makes me cringe to think about.
Askerse usta birliğine ilk geçtiğim zamanlarda klimanın soğuğundan dolayı yatakta ayıptır söylemesi altıma kaçırmıştım cami kliması ve 20 kişilik koğuş Gece yarısı kimseyi uyandırmadan yatağı ters çevirip çarşafı dışarı serip kurutmuştum sonra sermiştim hayatımda bu kadar korktuğumu gerildiğimi ve utandığımı hatırlamıyorum
Çarşıda kız arkadaşımla geziyoruz girdik oturduk bir kafeye kız arkadaşımda içten içten bana gülüyor dedim ne gülüyosun anlat bizde gülelim dedim meğerse sabahtan beri pantolunun ön fermuarı sonuna kadar açıkmış sabahtan beri çarşıda o şekil dolaşıyormuşum
hem utandım hemde kız arkaşıma kızdım ya biliyorsun da niye söylemiyorsun ona çok kızdım
Sevdiğim kızın yanında arkım olmayan arkım bi anda yanıma gelip şu kadarmı diye sordu bildiğniz bi el haraketi ile ve bende dedimki: yinede moralini bozma. tüm sınıf haykırdı ondan sonra benim sevdiğim kız o çocuğu seviyomuş şimdi sevgiliyiz işesfiüsedçgisfd
Üniversiteye gideceğim için akrabaları ziyaret ediyorum. Dayımı da bayağıdır görmedim, ziyaret edeyim dedim. Giderken migros`tan bir şişe fanta aldım. Dayımın yanına gittim, kapıdan girer girmez dayımın bakkal olduğunu hatırladım.