öyle deme havuz farklı W:QE:QW:W:EQ:Q:EWQ:eW:yav içerik çal tamam eyv'da aynı fotoyu niye koyuyon
öyle olur mu aynı değil menes matur apim üzerinde erkek olan kutuyu kadın yapmış birde üstteki kutunun kalitesine bak alttaki kutunun kalitesine bako değilde herşey tıpa tıp aynı bari doğru yanlışın yerlerini değiştirseydi
havuzda varöyle olur mu aynı değil menes matur apim üzerinde erkek olan kutuyu kadın yapmış birde üstteki kutunun kalitesine bak alttaki kutunun kalitesine bak

aynen aynı değil bi kere menes matur özgün içerik üretiyor taaammıöyle olur mu aynı değil menes matur apim üzerinde erkek olan kutuyu kadın yapmış birde üstteki kutunun kalitesine bak alttaki kutunun kalitesine bak
havuzun şekli bile değişik helal olsun adam özgün içerikde 1numara herkes menes apimden çalıyorhavuzda var![]()
tamamen unutmuşum birinde kanalın simgesi var diğerinde yokhavuzda var![]()
delimi ne kanalını bu yüzden takdir ediyorum özgün içerik sahibiOldukça normal arkasında Youtube var artık hiçbirşey olmayacağını bildiğinden '' çalarımda yaparımda '' mevzusunu gözümüze sokuyor eskiden bende orkun Işıtmak'ın korku oyunları oynadığı videolarını izlerdim küçüktüm o zaman ama Orkun Işıtmak doğruydu benim bildiğim, yeni nesil nereye gidecek çok merak ediyorum '' Toplu kışkırtma yaptık! az kalsın ölüyorduk! ''
çaldığı kanalın 21m abonesi var ama niye böyle düşük izlenmesi var anlamadımVe Enes patur daha fazla izlenecek. (Atılma tarihlerine bakarsak)
Bak O Üstteki Kanal Ailenizin Küçük Kardeşine Verdiği Telefon Tabletle Kırmızı Renkteki Butona Basmasından Kaynaklanıyorçaldığı kanalın 21m abonesi var ama niye böyle düşük izlenmesi var anlamadım
Sahaya atlamasaydı iyiydi ama onun dışında destekliyorum.delimi ne kanalını bu yüzden takdir ediyorum özgün içerik sahibi