Envanter kayıt olmuyor EDS'ye girip çıkıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Real envanteri açıp diziyorum envanterimi daha sonra lobiye dönme tuşuna basıyorum dönmüyoröeds'ye basıp tekrar lobiye dönme tuşuna basıyorum dönüyor fakat kamptan çıkıp girince tekrar real envanteri açtığımda baştan diziyorum yardım

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
AMINA KODUMUN OĞLU KAMPTAN ÇIKMA SENDE ? AMIK ÇOCUĞU VARYA DELİ EDİYO BENİ ANADAN DOĞMA SİKİCEM HEPİNİZİ

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
MERABA ARKADAŞLAR ÇÖZÜMÜNÜ BULDUM SİLAHLARINIZI YERLEŞTİRİN EDSYE GİRİN ORDAN ÇIKIŞ YAPIN 100%100 OLURYOR DENEYİN YARARI OLDUYSA NE MUTLU BANA :D

Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
AMINA KODUMUN OĞLU KAMPTAN ÇIKMA SENDE ? AMIK ÇOCUĞU VARYA DELİ EDİYO BENİ ANADAN DOĞMA SİKİCEM HEPİNİZİ

Bendede oluyo aynısı envanteri diziyorum kaos diyorum çıkıyorum envanterden oyuna giriyom envanter kaydolmuyor

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
REAL ENWANTERY KULLANMA OZAMAN SLOT ENWANTER KULLAN ODA İYİ HİÇ BİR FARKLARI YOK ASLINDA :)

BEYLER ENWANTER KAYDOLMASI İÇİN BÜTÜN ENWANTERDEKİ BÜTÜN EŞYALARI GÖZDEN GEÇRİN TIKLAMAYA GEREK YOK SONRA ÇIKIŞ BUTONUNA 10 KERE BASIN SONRA EDS YE GİRİŞ YAPIN ÇIKIN 100%100 OLUYOR :D

Üye
9 HİZMET YILI
Lobi Tuşuna Basın Çıkmayacaktır Eds Girin Ondan Sonra Çıkın Olacaktır Fakat Sunucudan Çıkınca Veya Oyundan Çık Envanter Gİdiyor Bunu Çözümü Yok Hadi Eyw :D

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kardeş envanter bölümünden çıkmak için klana tıklayıp kaosa tıkla sonra çıkmayı dene çıkacaktır bu kadar basit D

Üye
9 HİZMET YILI
Önce Lobiye Basın Ondan Sonra Eds'den Çıkın Olum Ya Hilenin Altında Adam Not Olarak Yazmış Boş Boş Konu Açıyorsunuz

Üye
9 HİZMET YILI
önce slotu gönlüne göre diz sonra lobi tuşuna 5-6 defa bas ardından EDS ye gir ordan çık hack konusunu g ö t ünle okursan böyle olur

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Nader Kızmış :D Çıldırtmayın Şu Adamı Hepimizi Yakar Manyak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...