Hocam link atabilir misinizdx12 yukle son surum suruculerı kurman gerek diye biliryorum
Hocam link atabilirmisiz
hocam birdha denemicem gta v den sogudum epic games ten cıksın o parabende aynı sorunu alıyorum
hocam heryer virüslü güncelleyemiyorumdriverleri güncelle düzelir %90
evet bende de varbende aynı sorunu alıyorum
hocam eksik dll dosyaları hangileri bulamıyorumeksik dlleri indirmeniz yeter bu tüm oyunlarda olması gereken bi sorun normalde pcnizde bu uyarı varsa diğerlerindede olması gerekiyordu
zaten bulamazsın tüm windows dllerinin olduğu bi klasör/rar bulmalısın benim elimde suan yok onu syswow64e atınca sorun bitiyorhocam eksik dll dosyaları hangileri bulamıyorum
hepsini atarsam sorun düzelecek mizaten bulamazsın tüm windows dllerinin olduğu bi klasör/rar bulmalısın benim elimde suan yok onu syswow64e atınca sorun bitiyor
evethepsini atarsam sorun düzelecek mi
hocam yaptım teşekür ederim düzeldi de şimdi de çok garip bir hata alıyorum sanırım açamıcam bu oyunu
dosyaları doğrula de veya sil yeniden yüklemerhaba arkadaşalr herşeyi yaptım ama hala hata alıyorum yüklemem gereken driverlar hangileri yardımcı olurmusunuz teşekkürler
aldığım hata kodu![]()
ah behocam yaptım teşekür ederim düzeldi de şimdi de çok garip bir hata alıyorum sanırım açamıcam bu oyunu
dx11 yükle microsoft framework yüklemerhaba arkadaşalr herşeyi yaptım ama hala hata alıyorum yüklemem gereken driverlar hangileri yardımcı olurmusunuz teşekkürler
aldığım hata kodu![]()