Onaylı Üye
İçinde sürüsüyle oyunum var. Büyük ihtimal çalındı 3.01.2022 10 - 11 civarlarında crash verdi ondan sonra böyle oldu.
Hotmail ya da gmail hesabınızı kontrol ettiniz mi?İçinde sürüsüyle oyunum var. Büyük ihtimal çalındı 3.01.2022 10 - 11 civarlarında crash verdi ondan sonra böyle oldu.
Ettim tüm epic gamesle alakalı herşey silinmiş ticket attım epic games eHotmail ya da gmail hesabınızı kontrol ettiniz mi?
Aynen belki silmiş de olabilir Ler oyundaydim crash verdi direk anlamadım ne olduğunu prime gaming oyun veriyormuş alayım dedim epic games hesabıni açarken sanki kaydolmamisim gibi ya hesabı sildi ya da e-posta yi değiştirdi ama neden epic games den aldığım tüm oyunların faturası gmailimden gitti ticket sonucunu bekliyorum acaba ne zaman geri dönüş sağlarlarçalınsa bile şifre yalnış demez mi yani bir yanlışlık var gibi desteğe mesaj atsana veya hesap silinmiş olabilir mi?
Hesap hacklenmiş olabilir, silinenler klasörüne bir göz atın belki orayı silmemiş olabilir arkadaş.Ettim tüm epic gamesle alakalı herşey silinmiş ticket attım epic games e
Post automatically merged:
Aynen belki silmiş de olabilir Ler oyundaydim crash verdi direk anlamadım ne olduğunu prime gaming oyun veriyormuş alayım dedim epic games hesabıni açarken sanki kaydolmamisim gibi ya hesabı sildi ya da e-posta yi değiştirdi ama neden epic games den aldığım tüm oyunların faturası gmailimden gitti ticket sonucunu bekliyorum acaba ne zaman geri dönüş sağlarlar
epic gamese destek talebi atıp geri aldım arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.Bazen epic gidip gelebiliyor bendede oluyor birkaç saat içinde düzeliyor
Sorun neymiş, hesap mı çalınmış?epic gamese destek talebi atıp geri aldım arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.
Geçmiş olsun hesabını geri almana sevindim.epic gamese destek talebi atıp geri aldım arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.
teşekkür ederim konuyu nasıl kapatabilirm acabaGeçmiş olsun hesabını geri almana sevindim.
epic games ten yanıt geldi miEttim tüm epic gamesle alakalı herşey silinmiş ticket attım epic games e
Post automatically merged:
Aynen belki silmiş de olabilir Ler oyundaydim crash verdi direk anlamadım ne olduğunu prime gaming oyun veriyormuş alayım dedim epic games hesabıni açarken sanki kaydolmamisim gibi ya hesabı sildi ya da e-posta yi değiştirdi ama neden epic games den aldığım tüm oyunların faturası gmailimden gitti ticket sonucunu bekliyorum acaba ne zaman geri dönüş sağlarlar