Epic Games İndirimli ve Makul Fiyatlı Oyunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hepimizin bildiği gibi Epic games oyunlar konusunda bonkör diye bileceğimiz oyunu yapım ve geliştirme şirketlerinden biri. Oyunlar için yapılan indirimin son tarihi 5 Kasım 19.00 olarak belirlendi. Son tarihe kadar oyunlarda 75% varan indirimler olacak.
oyunlar hakkında detaylı bir bilgi vermeyeceğim kısa bir yazım olsun diye.

For Honor: standart sürüm 135 TL’den 33,75 TL ye inmiştir. (Savaş oyunlarına meraklı iseniz bir bakın derim)

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments: 59 TL’den 14,75 TL’ye inmiştir. (Gizem, bulmaca, cinayet, hırsızlık gibi oyunları sevenler için ideal)

Surgeon Simulator 2: 39 TL'den 33,93 TL ye İnmiştir (Cerrahlık yaptığımız bir oyun, ilginiz var ise bakabilirsiniz)

Mafia III: Definitive Edition: 49 TL'den 31,58 TL ye İnmiştir (Çok oynanılmış ve bir çok kişinin de sevdiği oyun serisi)

Rainbow Six Siege: Standart Edition 59 TL’den 23,60 TL ye İnmiştir (5vs5 olarak oynanılan bir FPS oyunudur)

Dead Cells: 39 TL'den 23,40 TL ye İnmiştir (Rogue-Lite tarzında bir aksiyon oyunudur)

Siz bu oyunlara gelen indirimlerden yararlanacak mısınız?

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Mafia 3 cok fazla kisinin sevdigi oyun yazmışsınız ancak bu oyunu hemen hemen pek cok kişi sevmedi ve puanı düşüktü. Mafia serisinin en kötü oyunudur . İçerik sunarken biraz daha dikkatli yazın lütfen

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Mafia 3 cok fazla kisinin sevdigi oyun yazmışsınız ancak bu oyunu hemen hemen pek cok kişi sevmedi ve puanı düşüktü. Mafia serisinin en kötü oyunudur . İçerik sunarken biraz daha dikkatli yazın lütfen
Ben sadece Mafia 3 oyununa değil farkındaysanız " (Çok oynanılmış ve bir çok kişinin de sevdiği oyun serisi) " yani seri ile ilgili bir genelleme yaptım serinin 3. oyununa değil lütfen yazarken daha dikkatli okuyun.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Epic games bildim bileli bu indirimleri var steam dan sonra en iyi oyun platformu

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Ben sadece Mafia 3 oyununa değil farkındaysanız " (Çok oynanılmış ve bir çok kişinin de sevdiği oyun serisi) " yani seri ile ilgili bir genelleme yaptım serinin 3. oyununa değil lütfen yazarken daha dikkatli okuyun.
pardon yanlış okumuşum . Elinize sağlik güzel derlem yaomıssınız ancak bende zamanında para vermistim oyuna nasıl bir hayal kırıklığına düşmüşsem artık oyunu görmek bile istemiyorum :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Mafia 3 pekte sevileck bi oyun gibi durmuyor oyun bugla dolu grafikleri de pek hoş değil bence

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Epic games'in birtek indirme sistemini seviyorum. onun haricinde rezalet bir platform. Biraz daha para verir başka yerden alırım.

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Aralarında güzel oyunlar var. Bilgilendirme için teşekkürler.

Üye
5 HİZMET YILI
for honor bedava dağıtıldığı için o para verilmez diye düşünüyorum ve mafia3 rezaleti dışında güzel indirimler olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...