- Yasaklandı
evet evet ibret olsun diye yaptım zaten yorumlara da baktım adam hepsini aynı tarihte aynı dakikada yazmışgeçmiş olsun kardeş siteye baktım zaten sitenin temasında ben dolandırıcı sitesiyim diye bağırıyor resmen![]()
evet hep ordan alıyorum 770 770 dedim bunedir ya bilerek kendimi dolandırdım vermeyecegini buyuk ihtimal biliyordumKanka sana tavsiye bundan sonra Perdigital sitesinden alışveriş yapabilirsin
Geçmiş olsun her hata doğru yola çıkar canını sıkmaevet hep ordan alıyorum 770 770 dedim bunedir ya bilerek kendimi dolandırdım vermeyecegini buyuk ihtimal biliyordum
hahahaha
aslında uygulamamda paylaşabilirim dur paylaşimhahahahabitane free site aç bu site dolandırıcı diye benim bir arkadaş öyle yapmıştı google sıralamada da yer almıştı
![]()
Mesela Satılan mağazalar memoryhackers gibi olmalı ama@XÇaylakX eğlence olsun diye çaylak bey
Post automatically merged:
aslında uygulamamda paylaşabilirim dur paylaşim
denesinler hazırızBenden sana tavsiye evet dolandırıldın fakat, bunlar öyle çakal ki senin bu küfürün yüzünden mahkemeye verebilir.
PAYTR / SHOPİERödeme yaptığında kart hesap dökümünde nereye kesildiğini gösteriyor mu yani dekontuna bi bakabilir misin?