Vistanın hilesini alan var mı?

Üye
Vistanın hilesini almayı dusunuyorum alan varsa memnuniyeti nedir oynayis sekli legitmi oynamak lazim yoksa rage bile oynasak bisey olurmu alip ta bilgilendirmek isteyen varsa yazsın.

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Güncel değil ama 3 ay kadar önce bir tanıdığım kullanmıştı. Onun yorumlarını direkt aktarayım sana. Verilen key sanırım başkasına da verilmiş çünkü verilen key kullanıldığında kişinin seriallerine tanımlanır, hwid reset attırılmadığı sürece lisans keyini başkası kullanamaz. Ama arkadaşıma verilen bu key 2 güne bi hwid reset gerektiriyordu. Ya adamların sistemin de bir problem vardı ya da key başkasında da vardı o reset attırıp kullanıyordu bir yandan. Bundan dolayı ısrarlar ile iade alabilmişti 1 haftalık yalvar, yakar çabanın ardından. İade onaylandı paranın transfer edilmesi 1 hafta sürdü. Her seferinde saçma saçma bahaneler uydurulmuştu, yok bugün yollayacağız, yok bankaya erişemiyoruz falan diyip beklettiler de beklettiler. Halbuki yapmaları gereken tek şey mobil uygulamayı açıp transfer yapmak bu yani bu.

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
surekli temp le ugrasacaksın hesap basta 15 dk temp le baslayacak ve iyice sorunlar cıkaracak
sonra surekli emulator bypassla vs ugrasacaksın ve bu ugras senı acayıp sogutacak
oyuna guncelleme geldiginde guncellemeyi aksamına bekleyeceksın ve sonra ise gene temp sorunu ile bas basa kalacaksın

bunları cozulmus oldugunu soylesede hile slotted olarak pazarlansa da slotted olan ortada bişey yok malesefki
fiyat performans olsun arada ayda yılda valoda hile acayım keyif p ligi yapacagım diyosan al ve ben bu tum bunlara sabrım dayanacak kadar sabırlıyım diyorsan hayırlı olsun benlik asla degil.

Üye
Başka forumda görüp aldım almayın 3. gün ban yedim şimdi hem spoofer arıyorum hem hile