Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir çok kişi para vesaire demiş ama cidden bunlar değil, sevdiği kişi ile karşılıklı sevgi, bağ, muhabbet. Bunlar olduktan sonra diğer şeyler zaten oluyor, istediğin kadar paran, mülkün olsun bunlar olmadıktan sonra huzuru bulamazsınız. Bir çok kişi paranın huzur getirdiğini düşünsede bu durum hiçte öyle değil, kendilerini para ile soktukları geçici zevkleri mutluluk ve huzur sanıyorlar. Paranın huzur getirdiğini düşünen kesime bakınca da buna ulaşmamış kişiler olduğunu hepimizde görüyoruz onun için buna ulaşan kişilere bakmak çok daha iyi olur. Ünlü araba markası FORD'un kurucusu
) intihar ediyor ve bıraktığı intihar notu ise şöyle: "Baba hayal edip de ulaşamadığım hiçbir şey olmadı. Ne varsa önceden hazırlamışsın, hiçbirinde benim emeğim yok. Mutsuzluktan mahvoldum. Gidiyorum...". Buradan çıkartmamız gereken şey emeksiz kazanılan paranın huzuru getirmemesi değil o paranın o bolluğun huzur getirmemesi. Önce huzuru bulun sonra parayı bulun ancak bu şekilde mutlu olma ihtimaliniz var aksi takdirde biraz zor. Biraz konunun dışına çıktım kusura bakmayın ama istediğimiz şey karşılıklı sevgi, bağ, muhabbet. Kısacası sorunsuz, huzurlu ve mutlu bir ilişki için gerekli olan bütün duygular.
Dip not: Hanımcı olan her zaman kazanır bunu unutmayın o zaman mutlu olursunuz