Eşit ağırlık seçersem istediğim mesleği okuyabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhabalar ben Yazılım Mühendisliği okumak istiyorum fakat herkes sayısal seç diyor sayısalım pek iyi değil eşit ağırlık seçerek istediğim mesleği okuyabilir miyim ?

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kontejyan meselesi sanırım senın durum okuyabılırsın tabı ama universitelerin talebi dogrultusunda sanırım yanlışda bılıyor olabilirim

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sayısal ağırlıklı alıyor yazılım programcılıgı dostum, eşit agırlıktandan girersin ama bu senin tercih edicegin üniversite ve eşit ağırlıktan aldıgın puana göre hesaplanıyor.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
YÖK Atlasına gir. Yanında EA yazan her bölümü okuyabilirsin puanın yettiği sürece tabii ki.

kontejyan meselesi sanırım senın durum okuyabılırsın tabı ama universitelerin talebi dogrultusunda sanırım yanlışda bılıyor olabilirim
Kontenjanla gram alakası yok. Yazılım mühendisliğini eşit ağırlıktan tercih edemez.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yazılım mühendisliği sayısaldan alıyor olması lazım

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
sadece sayısal üzerinden alan bir bölüm Yazılım mühendisliği

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Daha 10. sınıfsın sayısalını geliştirmek için 1 senen var ayrıca Yazılım Mühendisliği sayısal bölümden seçiyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
2021 mezunu yazılım mühendisiyim. Sayısaldan yürümen lazım. sayısal yapmadan mf4 ile puan alamazsın maalesef.

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
2021 mezunu yazılım mühendisiyim. Sayısaldan yürümen lazım. sayısal yapmadan mf4 ile puan alamazsın maalesef.
iş bulabildiniz mi hocam daha yeni mezunsunuz ama merak ettim ülkenin bu durumunda bulabildiniz mi acaba

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
iş bulabildiniz mi hocam daha yeni mezunsunuz ama merak ettim ülkenin bu durumunda bulabildiniz mi acaba
Bi kaç yerle görüştüm 4.5 k maaş teklif ettiler başlangıç olarak . Kira + faturalar + yol + mastaf derken 4.5 k zaman kaybı olarak geldi bana. ki bu işlerden birisi İstanbuldaydı tl deger kaybetmeden önce. Şu an aktif olarak iş aramıyorum Askerlik tecilini bozdum uzun dönem çıakrsa öyle gitmeyi planlıyorum. Gelince de bakıcaz artık bi çaresine.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sayısal baya zor sen bilirsin iyisen sayısal oku

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Okursun kardeşim, sıralamadan alıyolar zaten.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bi kaç yerle görüştüm 4.5 k maaş teklif ettiler başlangıç olarak . Kira + faturalar + yol + mastaf derken 4.5 k zaman kaybı olarak geldi bana. ki bu işlerden birisi İstanbuldaydı tl deger kaybetmeden önce. Şu an aktif olarak iş aramıyorum Askerlik tecilini bozdum uzun dönem çıakrsa öyle gitmeyi planlıyorum. Gelince de bakıcaz artık bi çaresine.
Askerde kalma fırsatını değerlendirebilirsin.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Sonucta 8-5 yine aynı zaman diliminde aynı meslegi yapacagım ama kendimi ne kadar geliştirebilicem askerde o da kafada soru işareti bırakıyor.
Tabii ki orası da öyle ancak yeni okulu bitiren mühendis adamdan 5 yıllık tecrübe bekliyorlar :D Yeterince açıklayıcı oldu bu.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Tabii ki orası da öyle ancak yeni okulu bitiren mühendis adamdan 5 yıllık tecrübe bekliyorlar :D Yeterince açıklayıcı oldu bu.
22 yaşında 5 yıl tecrübeli , gerektiğinde full stack , gömülü , makina öğrenmesi üzerine ve mobil çalışabilecek , esnek çalışma saatlerine uyabilecek mühendis adayları arıyoruz.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
22 yaşında 5 yıl tecrübeli , gerektiğinde full stack , gömülü , makina öğrenmesi üzerine ve mobil çalışabilecek , esnek çalışma saatlerine uyabilecek mühendis adayları arıyoruz.
Maalesef. İşiniz zor, mühendislikleri de bitirdiler, Allah kolaylık versin.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Sektörde Torpille alınan adamların da işini yapan küçük bir dilim var o dilimin çıldırmasına az kaldı. onlar da yurtdışına kaçınca görücem ben :).
Zaten işinde iyi olanlar yurtdışına kaçıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...