Tahsin Yavuz
Seçkin Üye
onay sistemi çalışıyorsende onay sistemi çalışıyormu şuan bende olmuyor
bir tek bendemi olmuyor abi yaonay sistemi çalışıyor
basit nasıl yapamıyorsunbir tek bendemi olmuyor abi ya
bro o kadar mal değilim onay yapıyoruz ya hani önce giriş yapmamızı istiyor sonrada reklama tıklıyıcaz hani tıklıyorum daha sonra yazı yeşil oluyor ve öylece kalıyorbasit nasıl yapamıyorsun
google veya opera kullanman lazım başka tarayıcı kullanma
Aynen aga bende yanlışlıkla netin fişini çektim bee giremiyom şimdi bele vaziyetinvalla ben şuan rosdayım bidaha çıkmam çıkarsam giremem
bro o kadar mal değilim onay yapıyoruz ya hani önce giriş yapmamızı istiyor sonrada onay sistemia tıklıyıcaz hani tıklıyorum daha sonra yazı yeşil oluyor ve öylece kalıyor
Siteye saldırı olduğundan dolayı API sunucularının etkilenmesinden kaynaklı o site yanıt vermediği için doğal olarak API sunucularıda yanıt vermiyor, temp dosyalarını temizleyip tekrar tekrar dene.bro o kadar mal değilim onay yapıyoruz ya hani önce giriş yapmamızı istiyor sonrada onay sistemia tıklıyıcaz hani tıklıyorum daha sonra yazı yeşil oluyor ve öylece kalıyor
bazen hata veriyor mesela az once bende hata verdigaslans06
Adamım Fatching data bilmem nesi dosyalar taranıyor gibi birşey demekti sanırım hata değil onu bekledikten sonra oyunu aç diyo
yeşil olunca bekle ne yazıyo bide ?sonrada loader i kapat tekrar gir loadere olmuş our
bu olabilir ama %temp% olanımı temizliyim yoksa sadece temp yazısı olanımıSiteye saldırı olduğundan dolayı API sunucularının etkilenmesinden kaynaklı o site yanıt vermediği için doğal olarak API sunucularıda yanıt vermiyor, temp dosyalarını temizleyip tekrar tekrar dene.
yeşil yazdıgı zaman olmuş oluryeşil olunca bekle ne yazıyo bide ?
Çok şükür ingilizcem var anlayabiliyorumgaslans06
Adamım Fatching data bilmem nesi dosyalar taranıyor gibi birşey demekti sanırım hata değil onu bekledikten sonra oyunu aç diyo
bu olabilir ama %temp% olanımı temizliyim yoksa sadece temp yazısı olanımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?