Eski LoL vs yeni LoL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dibe vurmadan özgür olamazsın
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
eskiden daha iyiydi tabiki abi şimdi sacma sacma herolar cıkartıyorlar ama eskiye göre gercekten kalite falan cok iyilesti

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
eski itemlerin ayrı bi havası vardı be

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yenilik çoğu zaman güzeldir güncel tutar

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
eski itemler mi daha dengeliydi yeni itemler mi daha dengeli
Oyun mekanik olarak ve görsel olarak şuan çok daha iyi noktada. Item olarak şimdiki itemlerin daha iyi olduğunu kendi fikrim olarak belirtebilirim denge açısındanda şimdiki itemlerden broken olanlar hala var dengeleniyor ama hiçbir zamaan tam dengede olamıyor eski itemler daha dengeliydi

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
eskiden daha zordu daha iyiydi can çekme karakteri aldığın zaman karşı rakipten kimse ağır yara eşyaları almazdı şimdi önerilende olduğu için herkes alıyor

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
tabiki eski sezondaki lol. eski sezonlarında keyif verici bir oyundu son zamanlarda grafik seslendirme vb yönüyle iyice düşük yaş kitlesine hitap etmeye başladı:peepoCryv2:

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Eski LoL kemik kitle için iyiyken yeni LoL yeni başlayanlar için daha iyi düşünsene o kadar zaman emek veriyorsun sonrasında adamın elinden LoL tutuyor başlangıç itemini orta itemini öneriyor ne anlamı kaldı o zaman bizim bilgimizin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
oyun eskiden daha bozuktu ama daha eğlenceliydi ah eski günler.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ben şahsen eskiden riota kızıyordum ama şuan daha iyi anlıyorum.her sezonun sonunda yeni bir sezon başlangıcına gelen yenilikler bakış açını değiştiriyor

Üye
3 HİZMET YILI
eski itemler gayet o zamanki lole uyum sağlıyordu ama oyun aynı şekilde kalamaz gelişmesi itemler olsun harita oyun modları olsun oyuncu çekmek için kullanıyorlar ama ana kalırsa eski lol havası baya iyidi

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
artık her sezonda jungle itemlerini değiştirmeseler daha iyi olucak gibi şimdi yine pet gibi bir şey getirmişler

Üye
3 HİZMET YILI
eski lol çok daha iyiydi abi artık oyunlardan zevk almıyorum 2 3 maç sonra bayıyor

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Max 30 level olabildiğimiz zamanlar en güzel zamanlardı

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Herşeyin ilki daha güzel oluyor her oyun sonradan sonraya bozmaya başlıyor eski akali katarina filan olsun çok daha güzeldi bana göre .

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Denge olarak bakarsak yeni itemler oyuna daha dengeli bir deneyim sağladı, ama eğlence olarak bakarsak kesinlikle eski lol tadı tuzu kalmamış şimdilerde :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...